Sovestillingen din kan avsløre noe du ikke visste om deg selv

Vi bruker omtrent en tredjedel, 33 prosent, av hele livet vårt på å sove. Å krype til sengs etter en lang, slitsom dag er noe av det mest fantastiske som finnes.

Når man først har sovnet, skjer det mye moro, som vi ikke selv styrer.

Noen snorker, noen vrir seg hele natten lang, noen snakker i søvne og noen fiser høyt.

I hvilke posisjoner man sover i er ikke noe man reflekterer særlig mye over, men ifølge denne personlighetstesten kan sovestillingen si noe om ens personlighet.

Selvfølgelig bør man ta denne typen personlighetstest med en stor klype salt, men de er fortsatt morsomme å gjøre og stemmer overraskende ofte!

Så tenk nå over det eller spør partneren din – hvordan sover du?

1. En rolig person

Folk som sover slik er ofte rolige og pålitelige. Det er vanskelig å fornærme deg og du er ikke redd for fremtiden. Få ting kan få deg i dårlig humør, du tilpasser deg raskt etter omgivelsene med et smil om munnen.

2. En kreativ person

Hvis du sover sammenkrøpet på denne måten, trenger du å bli tatt vare på og bli beskyttet. Du blir glad når folk forstår deg og holder alle slags problemer på behørig avstand. Du er kreativ av natur og liker å male eller danse.

3. En leder

Sover du på magen med armer og ben i alle retninger, er du en leder. Du er impulsiv og tar gjerne initiativ når noe skal gjøres. Du har gjerne orden og kontroll, og planlegger gjerne i forveien. Du er målbevisst og arbeidsom.

4. En som elsker livet

Sover du på ryggen slik som på bildet over er du en positiv og sterk person. Du elsker livet og oppmerksomhet. Du liker å omgi deg med mange mennesker. Du kjemper hardt og er alltid ærlig, uansett konsekvens.

5. En målbevisst person

Sover du på ryggen med strake armer og ben er du målbevisst. Du setter opp tydelige og høye mål, og stopper ikke før du har oppnådd dem. Du krever mye av andre, men stiller om mulig enda høyere krav til deg selv – fordi du vet at du kan.

6. Eventyreren

Sover du slik, på magen med et ben ut, er du eventyrlysten. Du liker å hoppe på spontane ting, og du blir tiltrukket av alt som er eventyrlig. Du har vanskelig for å ta langsiktige beslutninger, men det ordner seg alltid til slutt.

Stemte det med deg og din sovestilling?

Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!