Sommerens heteste trend: Ekstreme tånegler – så forferdelig at det burde forbys fullstendig

Er det én ting man kan være sikker på, så er det at det er helt umulig å henge med på dagens mote og trender. Tidligere varte trender i hvert fall noen år, det føltes i alle fall sånn.

Men i dag føles det som om trender kommer og går raskere enn man rekker å bytte sokker. Den ene dagen er alle blonde og har supertrange klær og neste dag er det svart hår og store klær som gjelder.

Det kan være interessant å studere hva som er inn akkurat nå. Spesielt om sommeren dukker det vanligvis opp ekte galskap. For hvis vi skal være ærlige, er mye av det mer moderne og fasjonable i disse dager også litt sprøtt.

For en tid tilbake skrev vi om et par forferdelige sommershorts – som helt klart burde vært forbudt, men hele tiden dukker det opp nye moderniteter i reklamer rundt oss.

Den ene er særere enn den andre – selv om noen trender selvfølgelig kan bli adoptert av en annen.

Ekstreme tånegler

Nå rapporteres det derimot om en skjønnhetstrend som har blitt ekstra stor i sommer og som virkelig sjokkerte meg.

https://www.instagram.com/p/CrK81rgtT6L/?img_index=1

For ja, det er faktisk fullstendig galskap. Jeg tviler på at noen av dere vil ta inspirasjon fra dette, men det kan jo likevel være morsomt å vite hva som gjelder.

Det handler om å ha ekstra lange tånegler, skriver nettstedet Rare. Ja, du leste riktig.

Poserer stolt

Personlig ville jeg vært redd for å rive, kutte eller skade meg på de utstående små knivene, men virker folk å ignorere – og poserer stolt med neglene på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cq8er8zt8tN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d2619e31-bea9-4e4e-be35-e6e865c0d041

Hvem tenkte at dette er fint? Hvem tenkte at dette skal være moderne? Hvem tenkte dette var noe å etterligne?

Ja, det er mange spørsmål – men ganske få svar. Man må rett og slett håpe at det ikke eskalerer – og at dette blir hverdagsmat.

Bare en sånn ting som at sokker vil bli ødelagt og føttene ikke lenger burde passe i ens vanlige sko – det holder for å avskrekke meg.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!