Sommerens heteste trend: Ekstreme tånegler – så forferdelig at det burde forbys fullstendig

Er det én ting man kan være sikker på, så er det at det er helt umulig å henge med på dagens mote og trender. Tidligere varte trender i hvert fall noen år, det føltes i alle fall sånn.

Men i dag føles det som om trender kommer og går raskere enn man rekker å bytte sokker. Den ene dagen er alle blonde og har supertrange klær og neste dag er det svart hår og store klær som gjelder.

Det kan være interessant å studere hva som er inn akkurat nå. Spesielt om sommeren dukker det vanligvis opp ekte galskap. For hvis vi skal være ærlige, er mye av det mer moderne og fasjonable i disse dager også litt sprøtt.

For en tid tilbake skrev vi om et par forferdelige sommershorts – som helt klart burde vært forbudt, men hele tiden dukker det opp nye moderniteter i reklamer rundt oss.

Den ene er særere enn den andre – selv om noen trender selvfølgelig kan bli adoptert av en annen.

Ekstreme tånegler

Nå rapporteres det derimot om en skjønnhetstrend som har blitt ekstra stor i sommer og som virkelig sjokkerte meg.

For ja, det er faktisk fullstendig galskap. Jeg tviler på at noen av dere vil ta inspirasjon fra dette, men det kan jo likevel være morsomt å vite hva som gjelder.

Det handler om å ha ekstra lange tånegler, skriver nettstedet Rare. Ja, du leste riktig.

Poserer stolt

Personlig ville jeg vært redd for å rive, kutte eller skade meg på de utstående små knivene, men virker folk å ignorere – og poserer stolt med neglene på Instagram.

Hvem tenkte at dette er fint? Hvem tenkte at dette skal være moderne? Hvem tenkte dette var noe å etterligne?

Ja, det er mange spørsmål – men ganske få svar. Man må rett og slett håpe at det ikke eskalerer – og at dette blir hverdagsmat.

Bare en sånn ting som at sokker vil bli ødelagt og føttene ikke lenger burde passe i ens vanlige sko – det holder for å avskrekke meg.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!