Sjekk ut: Den spesielle lastebilen som gjør braksuksess på Internett

Å feriere i Norge er blant det beste som finnes.

Du trenger ikke å bytte til merkelige valutaer, sjekke inn bagasjen på en hvilken som helst merkelig flyplass, eller prøve å snakke spansk når du bestiller mat.

Bilferier i Norge gir virkelig en unik sjanse til å se så mye av vårt fantastiske land så mulig – og nå kan du bilferier på den mest luksuriøse måten.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Å kjøre rundt i bobil eller campingvogn om sommeren er blant de mest norske det finnes.

Du kan suse gjennom Vestlandet, langs sørlandskysten, eller ta turen helt opp til Lofoten, samtidig som du får tilbragt mye tid med dine kjære hele tiden, fordi dere sitter og kjører sammen.

Er det noe som føles like norsk som å høre to søsken krangle om hvem som skal få velge musikk i bilen? I sommer kan du mildt sagt gjøre denne klassiske reisen i luksuriøs design – i en ombygd lastebil.

Foto alle: NL Motorhome

Plass til seks personer

Det er selskapet ATV Racing i Eskilstuna i Sverige som nå selger en Scania-lastebil som er omgjort til en utrolig luksuriøs bobil – bare se inni!

Bobilen er utstyrt med induksjonstopp, vaskemaskin, oppvaskmaskin og surroundsystem.

Tenk å kunne feriere inni denne!

Husbilen er utstyrt med seks sengeplasser.

Å sover her etter en dag på stranden må jo være fantastisk!

Koster like mye som en luksusvilla

Men «om det smaker godt, koster det», som det så fint heter. Annonsen sier at prisen er 10 000 000 svenske kroner, men det kommer an på hvilket utstyr du velger å ha i bobilen, står det i annonsen som er ute på den svenske nettsiden Blocket.

Kunne du tenkt deg å tilbringe sommeren i denne? Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine også kan se dette!