Sint mor sender melding til 35-år gammel fremmed i stedet for tenåringsdatteren – så går alt til helvete

I takt med at mobiltelefonene våre utvikler seg enormt, har de enkleste tingene også blitt mer kompliserte. Det er snart ikke så enkelt å kun ringe en person lenger – og det er i tillegg ganske vanskelig å lære alle de nyeste funksjonene.

Det er jeg den første til å skrive under på! Selv om det er mange gode fordeler med moderne ting, var fantastiske tider da det eneste man kunne gjøre var å ringe! Hvem husker ikke den klassiske Nokia 3310?

Mobilene er jo »smarte» i dag, men kan faktisk enda være veldig kompliserte. Det fikk en mor fra USA erfare – på den verste måten – da hun skulle sende en vanlig tekstmelding til datteren på 18 år for å be henne kjøpe melk og kjøtt på vei hjem.

Morens melding havnet imidlertid hos en fremmed som hadde fri – en 35 år gammel mann i en helt annen by. Da han allerede var hjemme og heller ikke kjente igjen nummeret, antok han ganske enkelt at meldingen hadde kommet til feil person.

Underholdende lesing

Mannen prøvde også flere ganger å få kvinnen på den andre siden til å innse dette, men det ikke spesielt bra. Det endte med at situasjonen eskalerte fullstendig!

Se den morsomme samtalen nedenfor! Lang og underholdende lesning!

Dessverre er det på engelsk, men jeg håper du forstår det meste! Leserne våre er jo smarte! De bruker også noen slanguttrykk, men jeg synes det burde være mulig å følge det hele ganske bra uansett!

Ja, dette gikk ikke helt som moren hadde tenkt! Snakk om å spore av!

Jeg synes derimot at dette var veldig morsomt! Trykk nå på dele-knappen hvis du også trakk på smilebåndet, så kanskje du kan by en venn på en ekstra latter!