Foto: YouTube

Russisk jente skal trosse vinteren med iskaldt bad – så innser hun sin enorme feil

Hvis det er en ting jeg ikke forstår, er det folk som liker å bade i kaldt vann. Jeg venter til termometeret viser litt over 20 grader før jeg hopper i vannet – og selv da har jeg vansker for å bade lenge.

Nå er det fordi jeg personlig er ekstremt frossen av meg. Det er fantastisk at andre kan glede seg over å være omgitt av kulde – at vi alle er forskjellige er det som gjør verden så fargerik, men jeg vil aldri virkelig forstå meg på fristelsen med vinterbad.

For de av dere som gjør det, kan denne videoen (nedenfor) imidlertid være en god advarsel!

Det er et russisk klipp som nå sprer seg som ild over nettet. Det er en tenåringsjente som kler seg i undertøy for å ta et iskaldt vinterbad – noe som mange russere setter pris på.

Innser feilen

Kjæresten hennes filmer når hun forbereder seg i siste øyeblikk, tar av seg hatten og setter seg mot bryggens kant.

Kilde: Youtube

Vel fremme tar kvinnen et høyt hopp mot sjøen og former seg til en »kanonkule» for å få maksimal effekt av plasket. Kameramannen står på god avstand – kanskje for ikke å bli sprutet ned, men så skjer det noe som ingen av dem hadde forventet.

Kilde: Youtube

Det viser seg at de ikke har studert vannet veldig nøye, for å si det sånn.

Jeg vil ikke avsløre for mye, du kan se klippet selv, men jeg kunne ikke holde meg fra å le da kvinnen innser sin enorme feil.

Det kan ikke paret i klippet heller – og det skal påpekes at alt gikk bra her!

https://www.youtube.com/watch?v=jNuGXVcxiY4&ab_channel=ThatMemeGirl

Jentas blikk da hun snur seg, sier virkelig alt – total overraskelse og skam!

Mer forsiktig neste gang

Bare at hun skulle bade i det iskalde vannet i det hele tatt, synes man kanskje er dumt, men for å ikke merke at innsjøen er dekket av tykk is … ja, det var i det minste en liten glipp!

Ettersom alt gikk bra, tror jeg imidlertid dette vil været noe paret kan le av i lang tid fremover! Neste gang det blir vinterbad, tror jeg kvinnen er litt mer forsiktig…

Ikke nøl nå, del hvis du fikk en latter! Vennene dine vil definitivt sette pris på det!