Foto: YouTube

Reidar (63) blir smellkåt av galon: «Det føles så herlig – får tenning med en gang»

Hvis det er noe jeg virkelig setter pris på her i verden, er det mennesker som lever på sine egne premisser – helt uten å tenke på hva andre synes og føler om en.

Norske Reidar er et perfekt eksempel på en slik mann. Han går nemlig i gang seksuelt på materialet galon og har galonklær for over 40 000 kroner hjemme.
– Andre synes kanskje jeg er helt gal, men sånn er livet, sier Reidar til Expressen.

Galon, og lignende materialer, forbinder de fleste av oss med regntøy. Men for 63 år gamle Reidar, en norsk mann som bor på Åland, betyr det noe mer.
– Man blir jo seksuelt opphisset av dette. Det er noe når man kjenner galon, spesielt når man har to på lager. Det føles seksuelt stimulerende rett ut, ingen tvil om det. Når man drar på seg lange gummihansker og en gassmaske, er det en perfekt glede, sier Reidar til Expressen.

Kilde: Youtube

«Hadde det i meg lenge»

Reidar har vært seksuelt interessert i galon i over 20 år, men det var bare for noen år siden at han endelig våget å ta steget og begynne å leve mer åpent med det.
– Jeg har hatt det i meg lenge. Jeg liker å ha på meg galon innendørs, og så bruker jeg den om natten når jeg legger meg. Det er bare syv år til jeg er 70, og jeg oppfører meg slik. Men jeg føler meg ikke som en gammel mann, ikke siden jeg begynte med galon.

Kilde: Youtube

«Bare dra ned og kjør»

Reidar har kjøpt galonklær for rundt 40 000 kroner, blant annet tørrdrakter, men også fiskebukser i galon. I og med at Reidar går i gang seksuelt på galon så har han gjerne sex i klærne, noe som noen ganger er lettere sagt enn gjort.

– Når jeg får på meg galon, får jeg tenning med en gang. Men det er vanskelig hvis man har på tørrdrakten fordi den har glidelåsen på baksiden, men hvis man har galonbuksene på, er det bare å dra ned og kjøre.

Ønsker å få flere til å komme fram

Reidar vil at flere skal tørre å stå for at de også tenner på galon og har et stort kontaktnett på sosiale medier, så han vet at det er mange likesinnede som kanskje ikke tør å komme fram.

Kilde: Youtube

– Det finnes mange som sitter og gjemmer seg bak gardinene, men som gjerne vil nyte mer. Da er ikke alle i samme situasjon som meg, jeg bor alene og kan gjøre det jeg vil. Dessuten har jeg ikke jobb, så jeg har alle dager for meg selv. Andre kan være gift, og hvis partneren ikke tenner på galon, kan det bli problemer.

Synes du Reidar gjør det rette og følger drømmen hans? I så fall, trykk på dele-knappen, eller del meningene dine i kommentarfeltet!