Presten dumpet Gud og salet om helt – nå tjener hun en formue på sin nye frekke karriere

Å bytte karriere midt i livet kan være veldig vanskelig. Man er så vant til sitt vanlige liv og man har sin egen måte å utføre jobben på. Men det mange ikke tenker på er at et karriereskifte kan forandre hele livet.

For å si det mildt, kan Nikole Mitchells karriereskifte kalles en helomvending. Den 36 år gamle trebarnsmoren gikk nemlig fra å være prest – til å bli nakenmodell.

I dag bor hun i en luksusvilla og tjener en formue på sin nye jobb, skriver Daily Star.

Fra å forkynne Guds ord til å vurdere menns innsendte penisbilder. Steget kan virke langt, men Nikole Mitchell bestemte seg for å sale om helt – og har ikke angret.

Bedømmer peniser

Nikole skaffet en konto på siden Onlyfans, der skapere av alle slag kan ta betalt for sitt innhold av de som vil se det. Oftest dreier det seg derimot om nakenbilder.

Nikole viser definitivt fram ganske mye på siden, men det som gjorde henne rik er noe helt annet, nemlig å vurdere menns innsendte penisbilder.

– Jeg fikk et spørsmål fra en fan om jeg kunne bedømme penisen hans. Jeg visste ikke hva det innebærte, så jeg måtte google meg fram.

Vel framme fikk Nikole lære seg at akkurat denne spesielle underkategorien er veldig populær på nettet.

Så, mot betaling, sitter Nikole og vurderer ulike menns innsendte penisbilder.

«Lever et magisk liv»

Å forlate kirken for å vise seg fram naken på nettet var ikke det enkleste valget Nikole har gjort, men hun angrer ikke et sekund. I dag har hun i stedet mer tid til familien sin og mer fritid.

Nikole tjener også mellom 30 000 og 100 000 dollar per måned, som blir mellom 300 000 og 1 million norske kroner. Nikole bor i et hus på flere millioner dollar i luksuriøse California sammen med familien sin.

– Alt dette har gitt meg det magiske livet jeg lever akkurat nå. Jeg kan reise med barna mine, jeg trenger ikke si nei fordi vi ikke har råd til ting. For meg er det frihet. Det er glede. Det er indre fred, sier Nikole til Daily Star.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!