Pensjonisten nekter å bo på eldrehjem de siste årene – den geniale løsningen tar nå verden med storm

Etter å ha lest over Terry Robinsons liste med grunner til å bo på hotell i stedet for et eldrehjem de siste leveårene kan jeg ikke gjøre annet enn å være enig med ham.

Selv om han og kona fortsatt jobber så innså de at de måtte planlegge til dagen de ikke lenger kunne jobbe og behøvde hjelp for å komme seg gjennom hverdagen.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Å bo på et eldrehjem var dog ikke et alternativ for dem. Her beskriver Terry hvorfor:

«Da vi skjønte at den gjennomsnittelige kostnaden for å bo på et eldrehjem skulle bli 1753 kroner per dag, så innså vi at det fantes en bedre måte for oss og bli gamle på. Jeg har allerede ringt for å spørre om det er ledige rom på Holiday Inn. For et kombinert langsiktig opphold med seniorrabatt vil det koste cirka 550 kroner per natt. Da inngår frokost og happy hour på ettermiddagen.   

Pixabay

Roomservice, billiard og restaurant

Da gjenstår 1194 kroner for lunsj og middag på hvilken restaurant vi vil. Vi har roomservice, folk som vasker for oss, alle TV-kanaler, spa, badebasseng, gym og lounge.» 

«Når jeg spiller på mitt siste vers skal jeg gjøre det med et smil»

Terry fortsetter å liste opp fordeler ved å bo på hotell, som innebærer en lavere kostnad enn å bo på eldrehjem.

Ting som leveranser ved døra, at barnebarn kan komme på besøk og leke ved bassenget, og service hele døgnet i tilfelle noe blir ødelagt, er bare noen av de mange fordelene.

Bilde: Pixabay

«Så, når jeg spiller på mitt siste vers skal jeg gjøre det med et smil», avslutter Terry i sitt lange Facebook-innlegg om alle fordelene ved å bo på et hotell i sine eldre dager.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2141070285976136&set=a.479288068821041&type=3&theater

Han har et godt poeng? Del om du synes folk på eldrehjem burde lære av Terry.