Pappa fersker sønnen i å snike seg ut midt på natten – lagde en fantastisk felle som lærer gutten en lekse for livet

Uansett hvilket tiår, eller til og med århundre, man er født i, er én ting klart: ungdommer vil alltid være ungdommer. Det hører til med alderen å teste seg fram med både det ene og andre, men framfor alt tøyer man foreldrenes grenser og tålmodighet.

Som forelder er man vanligvis forberedt på dette, spesielt når barnet begynner å komme opp i tenårene. Da er det viktig å finne måter å håndtere ungenes små opprør, hva enn det måtte være, som lærer dem en liten lekse.

Å bli sint og rope på barn kan noen ganger ha motsatt effekt, så det er viktig å være litt kreativ.

Som denne pappaen for eksempel. Han la merke til at sønnen pleide å snike seg ut om natten gjennom et vindu. Men i stedet for å skjelle ut sønnen og gi ham husarrest, valgte han en annen – mye morsommere – vei.

Det er britiske The Mirror som rapporterte om det er denne morsomme faren, som nå har blitt en snakkis over hele nettet etter sin herlige «hevn» på sønnen sin.

Glimrende plan

Sønnen hadde gjort det til en vane å snike seg ut gjennom et av vinduene i huset for å henge med vennene sine om natten. Sønnen pleide også å ta med de samme vennene hjem på samme måte senere på natten.

Faren hadde selvfølgelig ikke tenkt å la dette gå upåaktet hen, men i stedet for å skjelle ut sønnen foran alle vennene hans, la han utspekulert plan.

Han ventet en natt på at sønnen skulle gå, noe han også gjorde. Deretter gikk han opp og satte opp bevegelsessensorer rundt vinduet sønnen pleide å bruke, som igjen var koblet til et kamera i rommet. Han satte også opp en høyttaler som var koblet til sensorene.

Klatrer inn gjennom vinduet

Så var det bare å vente på at sønnen ble med ham hjem, og noen timer senere gikk han rett i fellen.

Kilde: TikTok

Da sønnen og vennene hans begynte å klatre inn gjennom vinduet, tente lysene i rommet, og høyttaleren leste opp en melding for sønnen og hans uinviterte selskap:

«Hei Jesse. Neste gang du vil gå ut, trenger du ikke å klarte gjennom et vindu med alle vennene dine. Håper du hadde det gøy, følte deg bra og at du ikke bæsjet på deg da jeg begynte å snakke. Jeg kommer til å legge ut dette på TikTok, takk for innholdet!».

Se hele klippet nedenfor.

Peker finger mot pappa

Sønnen reagerer først med å slå oppgitt ut med armene, men snur seg så mot kameraet og gir faren sin langfingeren, før han også legger til «jeg elsker deg».

Faren la faktisk ut klippet på TikTok, hvor det har blitt sett over 13,5 millioner ganger på bare noen få dager.

Noen har kritisert klippet for at sønnen bannet på faren sin, men ifølge faren er det bare slik de snakker med hverandre i den familien.

For en fantastisk far – sønnen lærer å tenke seg om både en og to ganger før han sniker seg ut samme vei igjen!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!