Foto: Unilad

Pappa blir stukket av bie i ølen – nå ler tusenvis av resultatet (til og med han selv)

Alle vi som liker øl vet at noe av det beste som er, er å åpne en kald øl, sitte på et behagelig sted og bare nyte. Det er som balsam for sjelen og alltid en høytidsstund.

Da er det veldig lett å slappe av, forsvinne bort i tankene og kanskje ikke være så oppmerksom på hva som skjer i ens omgivelser. Vanligvis gjør det ikke så mye – men faren Bob Chilliwack fra Canada fikk nylig erfare at det faktisk kan straffe seg.

Uhellet fikk datteren til å sprekke av latter – og nå sprer videoen seg av hans mildt sagt hovne overleppe som en ild på nettet.

Bob hadde tatt en øl ute på terrassen i helgen. Plutselig ble det litt kjølig, så han la ølen sin på bordet og gikk inn for å hente en jakke. Da den 56 år gamle faren kom ut igjen, kom tørsten, så uten å se på tok han en stor slurk av ølglasset.

Reagerte kraftig

Det han ikke la merke til da, var at han delte ølen sin – med en bie. Insektet reagerte umiddelbart da det befant seg i munnen til Bob – og stakk ham i overleppen før ølelskeren klarte å få bien ut, sier datteren Becca, ifølge Unilad.

Unilad

Det hele var imidlertid ikke over. Bobs leppe reagerte kraftig på stikket – og hovnet opp betraktelig. Så mye at da datteren kom hjem en drøy time senere og møtte faren, brøt hun ut i latter.

Unilad

«Det gjør vondt som faen», innrømmer Bob, som imidlertid innser det komiske i situasjonen og har ikke noe problem i det hele tatt med å by på seg selv.

Ler av det hele selv

«Hvem trenger fillers i leppene? Det er bare å bli stukket av en bie», skriver en leser på Unilad.

Unilad

Stakkars Bob! Håper alt gikk bra med leppen din. Og så gøy at du tar alt med et smil!

Det er vel helt fantastisk med folk som kan by på seg selv? Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig, slik at du kan spre latteren videre til dine kjære venner!