Foto: Verbeke foundation

Nå kan du bo på verdens eneste anus-hotell – en titt på innsiden får meg til å drite i buksa av latter

Nå for tiden blir det mer og mer vanlig med hotell som har som mål å være enestående på en eller annen måte. Her i Humorbibelen har vi tidligere rapportert om et tysk pølsehotell, for eksempel. For hoteller er det bra å målrette seg mot spesifikke type gjester, noe som kan øke interessen for hotellet. Men spørsmålet er hvem som skal besøke hotellet CasAnus – det er nemlig formet som et menneskelig tarmsystem, skriver The Mirror.

Å tilbringe natten, eller noen netter, inne i en tarm, er det nok få av oss som drømmer om. Men nå kan det bli en realitet. I Belgia finnes det nå et hotell som heter CasAnus, som er formet som et tarmsystem.

Dobbeltseng i analåpningen

Hvordan fungerer CasAnus da? Vel, delen der analåpningen er plassert har blitt bygget inn i et velfungerende rom. Det er en dobbeltseng, et bord, dusj, toalett og andre nødvendige fasiliteter som rennende vann og justerbar oppvarming.

Kilde: Verbeke foundation

Minimalistisk innredning

Casanus er designet av den nederlandske kunstneren Joep van Lieshout og ligger i enden av kuntsparken Verbeke Foundation Art Park like utenfor den belgiske byen Antwerpen. Innredningen minner ikke bare om et tarmsystem, da det er både minimalistisk og veldig hvitt. Hvis man vil sjekke inn på tarmhotellet, vil det koste 120 euro, nesten 1300 norske kroner, per natt for to personer, men da er også inngang til kunstparken inkludert.

Kilde: Verbeke foundation

Er ikke dette noe som frister? Du kan booke hotellrom gjennom å sende en e-post til [email protected].

Kilde: Verbeke foundation

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også får sjansen til å bo på dette anus-hotellet!