Foto: Facebook

Moren vanner sin elskede plante hver dag – to år senere ser hun i potten og gjør utrolig funn

Det her med grønne fingre er noe som visse mennesker ser ut til å være født med. Noen folk klarer å holde plantene og avlingene i live så lenge som mulig, mens andre ikke engang klarer å holde en kaktus i live.

Moren Caelie Wilkes hører trolig til i den sistnevnte kategorien. I hele to år vannet hun forsiktig sin elskede sukkulent.

Men da det var på tide å plante det på nytt, gjorde Caelie en mildt sagt pinlig oppdagelse.

Moren Caelie Wilkes er lidenskapelig for alt levende.

Vanner daglig

Hun har blant annet en forkjærlighet for planter – og de siste to årene har hun brukt hverdagen på sin helt perfekte sukkulent, skriver Ladbible.

Sukkulenten har vært utrolig fin og holdt seg godt siden dag én. Blant annet fordi Caelie vannet og tok seg av den daglig.

Kilde: Facebook

Det var i alle fall det hun tenkte. Men da det var på tide å plante den om på nytt etter to år, gjorde hun en pinlig og utrolig oppdagelse.

Oh hey, im feeling human again.

Posted by Caelie Wilkes on Thursday, August 15, 2019

Moren hentet sin grønne kjære plante fra potten og var klar til å hånd om våt jord og skitne røtter, men så ble hun i stedet møtt av polystyren – en slags billig termoplast.

Kunstig plante

Så viste det seg at det ikke var noen levende sukkulent som hun tok så godt vare på gjennom årene – men en kunstig plante i plast.

Kilde: Facebook

Caelie var så overrasket, sjokkert og forferdet at hun bestemte seg for å dele sin merkelige oppdagelse. I et innlegg på Facebook skriver hun om hendelsen, som nå har fått flere tusen til å reagere.

«Jeg var så stolt»

Flere medier har også rapportert om den komiske feilen.

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Posted by Caelie Wilkes on Friday, February 28, 2020

«Jeg har hatt denne vakre sukkulenten i rundt to år nå. Jeg var så stolt av denne planten. Den blomstret, hadde fine farger og var generelt en perfekt plante. Jeg hadde en vanningsplan for den, hvis noen andre prøvde å vanne sukkulenten min ble jeg defensiv fordi jeg var så opptatt av at den skulle bli godt ivaretatt».

Innlegget fortsetter:

«I dag bestemte jeg meg for at det var på tide å plante den om. Jeg fant en søt vase som passet perfekt, så jeg tok den ut av originalembalasjen jeg kjøpte den i, men fant så ut at den var laget av plast. Jeg la så mye kjærlighet i denne planten jeg vasket bladene…», skriver moren.

Kjenner du noen som også liker planter?

Nevn da den personen på Facebook, eller del denne søte nyheten med vennene dine! Det kommer garantert til å føre til en latter eller to!