Som tenåring drømte hun om å tatovere hele kroppen – se nå når hun kaster klærne 13 år senere

Det er noen normer som mange av oss voksne lever etter. Det er familie, hus, bil og hund samtidig som man ikke skal skille seg ut for mye verken i utseende eller i klesstil.

De fleste er veldig fornøyde med det livet, noe som selvfølgelig er helt greit. Tross alt har alle rett til å leve livet sitt akkurat slik man ønsker, uten at noen legger dømmer dem.

Mara Inkperial lever livet på sine egne premisser og har valgt å skille seg veldig ut fra mengden – ved å tatovere seg over nesten hele kroppen.

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som skal få leserne våre til å le. Vi omtaler også mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Mara kommer fra Tyskland og har tatovert seg siden hun var 13 år gammel.

Som 17-åring tok hun sin første tatovering, og siden har det rullet videre.

https://www.instagram.com/p/BznfKEKosiZ/?utm_source=ig_embed

Hundretusener av følgere

Mara driver sitt eget tatoveringsstudio i dag og fokuserer mye på svart-hvite, realistiske motiver – som hun også har over hele sin egen kropp.

https://www.instagram.com/p/BuAvPbcDCCK/?utm_source=ig_embed

Maras arbeid har ikke bare medført mange tatoveringer, det har også resultert i hundretusener av følgere på nettet, som beundrer den store tyske kunstneren.

https://www.instagram.com/p/Bz58c5SoBTv/?utm_source=ig_embed

Viser seg uten blekk

Imidlertid har mange av Maras fans vært nysgjerrige på hvordan hun ville sett ut uten alle tatoveringene hennes, som selvfølgelig ikke kan fikses naturlig.

https://www.instagram.com/p/B0gZJZDo6qI/?utm_source=ig_embed

Så Mara skaffet seg samme type sminke som brukes av filmselskaper bruker for å dekke opp skuespilleres arr og tatoveringer.

Resultatet var utrolig tydelig.

https://www.instagram.com/p/BrtMD0wDyZo/?utm_source=ig_embed

«Så morsomt å leke med sminke! Jeg liker følelsen av anonymitet uten tatoveringer. Men det er også litt kjedelig uten blekk», skriver stjernen om bildet.

https://www.instagram.com/p/By4JOOooRUn/?utm_source=ig_embed

Hva synes du om forvandlingen hennes?

Nå trykker du på DELE-knappen slik at vennene dine kan se den her også!