Foto fv: Gorm Kallestad / NTB scanpix og Youtube

Moren får bøter for å ha kjørt 2 km/t for fort – svaret i retten er helt fantastisk

Etter å ha presset litt hardt på gassen er noe nesten alle kan innrømme å ha gjort en eller annen gang i livet. Det kan være at du har det travelt og må rekke jobben, komme deg til solen for å hente barna eller bare er ukonsentrert.

Det er selvfølgelig ikke bra når du kjører over fartsgrensen, men det skjer. Så enkelt er det.

Sånn ble det i alle fall for en fembarnsmamma i den amerikanske byen Providence. Hun hadde imidlertid bare kjørt 1,6 km/t for fort, men fikk likevel en bot – men dommerens reaksjon i retten var ganske fantastisk.

Dommeren Frank Caprio har gjort seg kjent gjennom TV-programmet «Cought in Providence».

Youtube

Han har en ganske herlig måte å se på sin viktige jobb og elsker å ha tilfeldige og mange ganger komiske samtaler med de foran ham.

Hadde kjørt 1,6 km/t for fort

Nå har den herlige mannen slått til igjen.

Denne gangen er det en 5 år gammel mor som heter Katie som kommer til retten med alle fem barna hennes. Dommer Frank blir øyeblikkelig sjarmert av de små – og lar Alex, som moren hevder er familiens mest pratsomme, om å komme opp der han sitter.

Youtube

Den lille gutten får en rekke spørsmål i mikrofonen. Blant annet om han vil jobbe som dommer en dag, om vakten ved siden av skulle få lønnsøkning – og om moren fortjener 5 dager i fengsel for sin milde forbrytelse. På det siste spørsmålet, til alles sjokk, blir det et rungende ja.

Og det handlet bare om at hun kjørte 1,6 km/t for fort.

Dommeren gjør det tydeligvis mest for moro skyld og tar ikke sønnens råd. I stedet lar han det hele passere – og moren trenger ikke betale boten som hun tidligere hadde fått. Frank sier også at han har 5 barn og sier at familien til Katie er veldig vakker.

Det hele er et morsomt, fint og fantastisk øyeblikk. Alle ender opp med et smil om munnen.

Youtube

Klippet er på engelsk, men jeg håper det uansett vil gå bra å forstå. Jeg vil virkelig benytte anledningen til å hylle denne fantastiske dommeren.

Snakk om å utføre jobben sin ordentlig!

Synes du også dette var et fint klipp? Trykk på delingsknappen slik at vennene dine kan se det her også! Det blir sikkert satt pris på!