Modellens intime rumpebilder går viralt på nettet – men se nå detaljen som får alle til å gni seg i øynene

Vi ser alle forskjellige ut, det er en del av alt som gjør hver enkelt av oss unike, noe som jo selvfølgelig bare er fantastisk.

Men det finnes likevel et skjønnhetsideal i dag hvor alle skal være så slanke og veltrente som det bare er mulig, spesielt hvis man skal tro alle bildene som publiseres på nettet.

Selvfølgelig vet de fleste av oss at det man legger ut på nettet er pyntet, men noen ganger trenger man likevel en påminnelse om at virkeligheten er ganske annerledes fra det man ser på for eksempel Instagram.

Den 25 år gamle modellen Georgie Clarke prøver – med hjelp av sin Instagram-konto – å bevise hvor lett det er å bli lurt på nettet.

Inntrukne mager, trente rumper, solkysset hud og trutmunner. Det er stort sett det man ser på Instagram i dag.

Men er alle virkelig så «vakre» i virkeligheten? Svaret er nei, som Georgie Clarke viser med bildene sine.

Tilgjort – og naturlig

På Instagram-kontoen sin, som har over 700 000 følgere, legger Georgie ut bilder hvor hun poserer pent og alt ser «perfekt» ut og ved siden av et bilde der hun står eller sitter helt naturlig.

Resultatet er slående, man kan virkelig se forskjellen.

Målet med bildene er å få folk til å forstå at virkeligheten og nettet ofte skiller seg veldig mye.

Med det mener hun at ingen er helt perfekte.

Viser fram rumpen

I et Instagram-innlegg som nå har fått mye oppmerksomhet viser Georgie hvordan en kvinnelig rumpe kan se ut i forskjellige positurer og belysninger.

Bildene er tatt med bare noen sekunders mellomrom, men viser tydelig hvor enkelt det er å forandre bildet av seg selv.

«Samme rumpa på alle bilder. Husk at huden vår ser annerledes ut i forskjellige lys og perspektiver. Så vær snill mot deg selv», skriver Georgie til bildet.

De positive kommentarene er mange, de fleste takker Georgie for påminnelsen om at ingen er perfekte.

«Som 41-åring prøver jeg fortsatt å venne meg til denne sosiale programmeringen som fikk meg til å hate min normale kropp», lyder en kommentar.

«Jeg trengte virkelig å se dette i dag», skriver en annen.

For en hverdagshelt Georgie er, virkeligheten er virkelig ikke det man ser på nettet! Alle mennesker duger som de er, uansett utseende!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!