Miljøaktivister trakasserer bonde med ulovlig protest – men den gamle mannens hevn får dem til å flykte umiddelbart

Miljøet er stadig en av de hotteste temaene i samfunnet, og med god grunn. Det er viktig å tenke miljøbevisst og gjøre alt for å gjøre samfunnet grønnere.

Mens noen hevder at planeten vår går under snart på grunn av forurensing, mener andre at det er helt latterlig.

Så er det de som mener at alle trenger å bli flinkere til å ta vare på klimaet, som gjør sitt. Det kan være så enkelt som å begynne å sortere søppelet sitt, noe vi alle burde gjøre.

Men så er det de som ler av slike tiltak, som tror at slike tiltak ikke burde gjelde dem…

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Jeg tror at folk som velger å ta denne debatten veldig seriøst, skal vises respekt – og det er nok bra at folk som ikke i det hele tatt legger vekt på miljøspørsmål får et spark i baken med jevne mellomrom.

Samtidig må man håndtere sine følelser og uttrykk på en slik måte at ens handlinger ikke skader andre. Du bør ikke bruke ulovlige midler for å få stemmen din hørt – og jeg tror de fleste av oss kan være enige om det.

For en tid tilbake valgte imidlertid en gruppe miljøaktivister å ta loven i egne hender. De gikk de uten tillatelse inn i en bondes private område for å protestere mot genetisk modifisert mat. Gruppen slo store telt og bråket for å skape problemer for bonden.

Ba aktivistene om å forlate stedet

Det gjordeden gamle bonden sliten.

Etter å ha bedt aktivistene gjentatte ganger – uten resultat – om å forlate landområdet sitt, bestemte den gamle mannen seg for å gjøre et knep for å vise hva han syntes om deres provoserende protest.

Foto alle: Youtube

Bonden hektet en enorm septiktank bak traktoren sin, dro til området der demonstrantene satte opp leiren deres – og sprayet deretter nesten hele stedet med stank.

Til slutt førte det til at aktivistene valgte å forlate stedet.

Den gamle mannen benyttet også anledningen til å slå to fugler i en smekk. På den ene siden kvittet han seg med sine uvelkomne gjester, og på den andre siden er gjødsling av jord noe han fremdeles gjør fra tid til annen.

Hylles for hans frekke handling

Hans geniale, frekke og stinkende hevn har fått nettet til å koke. Flertallet ser ut til å mene at bonden gjorde akkurat det rette, noe som tydelig viste hva han syntes om demonstrantenes handlinger, men noen mener også at han kunne ha håndtert det hele på en bedre måte.

Se klippet av bondens berømte motangrep nedenfor.

Hva tror du – gjorde bonden riktig eller galt? Del artikkelen for å si din mening!