Foto: YouTube

Mannens hevn – når miljøaktivistene skaper kaos i trafikken

For en stund tilbake samlet en gruppe miljøaktivister fra organisasjonen Extinction Rebellion seg i San Fransisco – og stoppet trafikken om morgenen. De ønsket å vekke bilistenes tanker om hva som skjer med miljøet, men ikke alle var like begeistret.

I en video kan man se en mann ta saken i egne hender – og nå blir han hyllet av tusenvis.

Unge demonstranter stoppet trafikken i krysset Golden Gate Avenue og Gough Street med meldingen »Walk the talk», skriver SF Gate.

Youtube

Oppsummert kan det sies at de med sin handling ønsket å øke bilistenes bevissthet om den aktuelle klimakrisen.

Iført skiltene deres

I et klipp som nå blir spredt på nettet, kan man se en aktivist filme det hele. De gjør alt de kan for å vekke følelser hos de som sitter fast i trafikken, men en mann bestemmer seg da for å ta saken i egne hender.

Youtube

Omtrent 1.55 min inn i klippet, når man ser demonstrasjonen fra bakkenivå, kommer han bakfra, tar aktivistenes skilt og kaster den over et gjerde.

– Jeg må på jobb! Flytt dere! Roper han.

Mannen tar deretter tak i mobilen som filmer demonstrasjonen og kaster den på gaten.

Hylles på nettet

Det hele er også fanget fra et vindu rett ved siden av. I det videoopptaket kan man høre latter og applaus i forbindelse med at den sinte mannen tar tak i situasjonen. Han får nå også skryt flere steder for sin innsats.

Jeg antar at klimaaktivistene fra Extinction Rebellion ikke er like lykkelige…

Sjekk ut klippet nedenfor selv!

Synes du at mannen gjorde det rette ved å avbryte demonstrasjonen? Trykk da på dele-knappen, så ser du hva vennene dine synes!