Mannen klager på konas husarbeid – hevnen får nettet til å le

Å bli enige om hvem som hjelper til mest og minst i husholdningen er en konstant diskusjon i nesten alle par, spesielt hvis man har barn.

Som oftest er det en partner, den litt mer ryddige, som drar det tyngre lasset. Det er helt greit så lenge den andre partneren balanserer det ut med noe annet. Da Lindsay Donnellys ektemann klaget på at hun gjorde for lite husarbeid, tok hun til motmæle på en måte som har fått millioner til å le.

Se hvordan hun tok hevn på sin late ektemann nedenfor!

Lindsay Donnelly bor sammen med mannen sin og barna deres. Hun elsker mannen sin, men en dag ble hun skikkelig sint.

Genial hevn

Ektemannen klaget nemlig på at Lindsay ikke tok seg godt nok av husholdningen, noe som fikk henne til å tenke ut en genial – og morsom – plan.

Bilde: TikTok

I stedet for å rydde opp, unnlot Lindsay å gjøre noe i det hele tatt i hjemmet. Alle klærne som ble plukket ut ble liggende, all oppvask forble uvasket og leker lå spredt over hele gulvet.

Bilde: TikTok

Fått millioner til å le

Som prikken over i-en la Lindsay ut et klipp av vaskekaoset på TikTok der hun forklarte situasjonen og at hun nå skulle på en helgetur med venninnene sine.

Klippet gikk raskt viralt og har i dag blitt sett over 19 millioner ganger, veldig mange virket å kjenne seg igjen i Lindsays situasjon.

Her kan du se hele klippet.

Forklarte alt

Litt senere dukket det opp enda et klipp på Lindsays TikTok, hvor hun og mannen hennes forklarte for alle millionene som så det første klippet at alt ble gjort med et glimt i øyet.

Her kan du se det klippet.

@lindsaydonnelly2

Replying to @kris he agreed that was a real 💩 thing to say

♬ original sound – Authentic Lindsay

Selv om alt var for tull, lærte nok mannen seg en skikkelig lekse!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!