Foto: Men's corner

Mannen graver en 800 meter lang tunnel til den lokale puben – for å unngå å lytte til kona

Å bo med noen man elsker kan være helt fantastisk. Man ler sammen, spiser sammen og sover sammen.

Men det er selvfølgelig noen ulemper også. Faktisk er en av de vanligste årsakene til at det oppstår problemer i forhold at en av partnerne snorker.

Denne mannen, Patsy, fikk nok av konas snorking som holdt ham våken om natten. Men måten han håndterte det hele på, er nok forskjellig fra hvordan resten av oss ville ha håndtert en lignende situasjon.

Hvorvidt dette er sant eller ikke er vanskelig å verifisere, men historien har blitt omtalt mye – og den er virkelig spesiell!

Patsy, som er rørlegger av yrke, var lykkelig gift med sin kone. Imidlertid var det ett problem, hun snorket veldig høyt, og den eneste måten Patsy kunne få nattesøvn på var å ta noen øl før han gikk til sengs.

Inspirert av en film

800 meter fra hjemmet var den lokale puben. Etter å ha sett filmen Frihetens Regn, der en fange rømmer fra fengselet ved å grave en lang tunnel under fengselet, gikk Patsy på jobb.

Wikimedia Commons

Ved å bruke verktøy hadde begynte å grave en tunnel hjemme som gikk under huset og helt til puben, et prosjekt som tok ham 15 år å fullføre.

Tunnelen endte inne på dametoalettet inne på puben og rundt klokken 23:00 hver kveld krabbet han bort til puben, tok seg noen øl og krøp hjem for å sove igjen.

Men’s corner

Naboens avløp sprakk

Men da naboens avløpsrør sprak, ble tunnelen oppdaget, og Patsy ble ført til retten da han ble ansett for å ha forårsaket sprekken. Vel fremme erkjente han sin handling og forklarte seg.

– Jeg er veldig glad for at jeg ble oppdaget. Min kone lurte på hvorfor jeg alltid luktet alkohol om morgenen, og eieren av puben lurte på hvorfor jeg dukket opp fra ingenting, forklarte Patsy ifølge nettstedet Men’s corner.

Det er gode og dårlige måter å ordne opp i hjemmet, men denne mannens rare løsning fikk meg til å le høyt. Del dette med dine ølelskende venner!