Mamma gjenskaper bikini-bedriftens vågale annonse – hylles som helt av tusenvis

Har du noen gang sett en annonse og tenk «nå har det gått for langt»?

Det har i alle fall jeg. Mange mote- og skjønnhetsselskaper tar virkelig dette langt og overdriver til det ytterste når de prøver å få oss til å handle varene deres.

Jeg har reagert flere ganger på vanlige klesmerker som reklamerer for klær, hvor de spiller veldig på sex. Det finnes mange eksempler på at slike salgstriks funker dessverre, men det er forhåpentligvis også mange som ser hva bedriftene prøver å gjøre.

For en stund siden la Beginning Boutique, som selger undertøy og bikinier, ut et bilde på Instagram som fikk tusenvis til å reagere sterkt. Det var en annonse for et klesplagg – og på bildet er det en kvinne som er kledd veldig vågalt og utfordrende.

Man kan se store deler av hennes nede regioner – og man ser tydelig at annonser spiller på sex og intimitet, noe de fleste kan være enig i.

En som reagerte kraftig på dette var bloggeren og moren, Laura.

Hun skriver under navnet «Knee Deen in Life» og valgte å kritisere bedriftens bilde av den lettkledde jenta i et innlegg. Det var med andre ord mange som synes markedsføringen av produktet hadde blitt dratt for langt i dette tilfellet.

Mange av Lauras følgere mante henne opp til å kjøpe bikinien, for å se om hun kom til å ligne på kvinnen på bildet. Men moren bestemte seg for å lage sin helt egen variant i stedet.

Bilde: Knee deep in Life

Laura mente at hennes «badedrakt» avslørte litt vel mye av hennes private deler og valgte å ta noen emojier over dem, for sikkerhetsskyld.

Hun ble hyllet av mange mennesker for å legge ut et bilde som var mye mer realistisk, mente mange.

«Du er en fantastisk kvinne», skriver en leser.

«Jeg elsker dette! Du gjorde kvelden min», skriver en annen.

«Jeg så annonsen og så denne varianten og jeg tisser nesten på meg av latter», melder en annen.

Jeg synes moren Laura var veldig morsom med svaret sitt, og samtidig veldig modig. Trykk nå på dele-knappen om du er enig at dette var et bra initiativ!