Mamma er stolt av sin vakre gravide mage – ser ikke den skitne detaljen i bakgrunnen

Å ta bilder av deg selv i dag er like enkelt som å si «cheese». Alt du trenger å gjøre er å ta opp telefonen, få opp kameraet og ta et bilde, så blir du foreviget akkurat slik du ønsker.

Folk i dag fotograferer mye oftere og når det tas flere bilder blir det stadig vanligere å overse detaljer på bildet, som man i utgangspunktet burde vært oppmerksom på.

99 av 100 ganger betyr ikke disse små detaljene noe for bildet – men hver 100 gang forandrer feilen hele bildet.

Det var akkurat det som skjedde med den 28 år gamle moren Georgia Shorthall da barnet hennes var ansvarlig for en pinlig detalj på sin selfie, for å si det mildt, skriver britiske Metro.

Vi har alle opplevd dette på et eller annet tidspunkt. Å ta et bilde på feil tidspunkt. En person på bildet nyser, en annen lukker øynene og en tredje person gjesper. Resultatet er ofte stygt, men bringer også frem latter. Det er med andre ord viktig å være ganske oppmerksom når du tar et bilde – ellers kan det gå veldig galt.

Vennen måtte vri seg i latter

28 år gamle Georgia Shorthall fra England venter baby, noe hun selvfølgelig ofte snakker med vennene sine. En dag, da Georgia var i uke 30 av svangerskapet, snakket hun med vennen Toni på telefon da Toni lurte på hvor stor magen til Georgia hadde blitt.

Uten å tenke tok Georgia et raskt bilde av seg selv og magen og sendte bildet av gårde.

Men kanskje hun hadde det travelt, for da Toni mottok bildet, kunne hun ikke slutte å le, uten at Georgia hadde peiling på hvorfor.

Kan du se detaljene som fikk det til å boble over av latter for vennen hennes?

Foto: Facebook

Ser ut som en stor penis

Georgia har allerede barn, og den lille luringen benyttet anledningen til å løpe forbi akkurat da Georgia tok bildet.

Et resultat av dette er at det ene benet på barnet ser ut som en penis som stikker ut fra Georgias underliv.

«Jeg hadde ingen anelse om at noe mer enn magen min ville være synlig på bildet», sa Georgia til Metro.

Georgia innså tydeligvis det morsomme på bildet og la det ut på nettet der det allerede har fått hundrevis av mennesker til å le av det latterlige bildet.

Det er som sagt viktig å holde øye med bakgrunnen når du knipser et bilde, ellers kan det gå slik! Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine også kan se dette fantastiske bildet!