Magnus betaler 2000 kroner for »frekke sexbilder» – se nå hevnen som blir hyllet av tusenvis

Vi leser og hører altfor ofte om krenkelser – og i det siste har det begynt å skje mer og mer på nettet. Ofte er det unge jenter som blir kontaktet av utenlandske menn som leter etter forskjellige typer seksuelle tjenester. Det er mildt sagt ubehagelig.

En historie av denne typen, som imidlertid hadde en god slutt, kommer fra Norge. Det er alltid trist å høre denne slags skammelige og ubehagelige forespørselen skjer – men når karma rammer idiotene, er det vanskelig å ikke le av skaden. Det, om noe, gjør meg i hvert fall i godt humør!

Blogger Rene Kleveland skrev et innlegg, om at han hadde blitt kontaktet av en helt fremmed mann, som spurte om Rene kunne hjelpe ham med å få tak i bilder av lettkledde unge jenter.

«Hva i helvete?»

På bloggen skriver han:

«Hva ville du gjort hvis en fremmed dukker opp i innboksen og ber om lettkledde bilder av deg i undertøyet? Du ville sannsynligvis ha blokkert personen og hatt mareritt i flere dager. Men jeg? Jeg er ikke en jente, men jeg får fortsatt ganske mange spørsmål i innboksen min.

Denne mannen spurte meg om jeg kjenner noen som er villige til å selge bilder av seg selv i frekt undertøy. Man behøver ikke vise ansiktet sitt, men han er villig til å betale 2000 kroner via PayPal. La oss bare si, at han aldri ber jenter sende bilder igjen.»

Samtalen mellom Rene og den fremmede Magnus, hvis etternavn er anonymt, begynte således:

Rene Kleveland

Det hele begynte altså med, at den fremmede mannen ba Rene spørre noen av venninnene sine om de kunne sende ham frekke bilder.

Rene svarte: «Hva i helvete? Er du en pedo?»

Rene Kleveland

Magnus svarte da at han «bare ville kjøpe bilder av fine lettkledde jenter».

Rene Kleveland

Så fikk Rene plutselig en genial idé! Han var klar til å sende Magnus »frekke bilder», men det hele viste seg å være en stor svindel, som nå får tusenvis til å juble.

Rene Kleveland

Den ubehagelige mannen ville sendt 2000 kroner, hvis han fikk et bilde med en i g-streng.

Fikk som fortjent

Som sagt, så gjort – Rene tok et bilde av et par stringtruser på noe som virkelig så ut som en rumpe. Men var det virkelig for godt til å være sant?

Rene Kleveland

Det viste det seg å være, fordi trusen satt ikke på en ung jentes rumpe – de satt på Renes egne kne. Magnus ble dermed 2000 kroner fattigere, og fikk det han fortjente!

Jeg synes Renes løsning var både morsom og smart! Magnus fikk virkelig det han fortjente! Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig!