Lisa kjøper sexy juleplagg på nettet – men resultatet får nå tusenvis til å le høyt

Å Shoppe på nettet er nesten som vitenskap…

Man skal vite at klærne passer, at fargene er like som på bildet og at stoffet er riktig. Det er først når leveransen kommer at man virkelig vet om man har gjort et godt kjøp.

Jeg handler for eksempel ikke sko og bukser på internett, på grunn av dårlige kjøp tidligere.

I dag finnes det dog ganske gode verktøy man kan anvende på nettet for å være sikker på at man gjør et godt kjøp, men jeg liker fortsatt best å handle i butikker. Det er mer trivelig å kjøpe klær ute blant mennesker, enn fastklemt foran dataen.

En annen person som kanskje føler at nettshopping ikke er det aller beste, er tobarnsmoren Lisa Williamson. Den 28-årige skotten ville finne et juleantrekk å ha på seg til danseklassen sin – og når hun fant en sexy variant på Internett, valgte hun å slå til, skriver The Mirror.

Var rene søppelet

Varen kostet bare 6,98 pund, som tilsvarer 78 kroner, som kanskje burde få henne til å lure litt på kvaliteten – men det så ut som plagget var av høy kvalitet på bildene.

Foto: eBay

Da leveringen kom hjem til Lisa noen dager senere fant hun raskt ut at tingene ikke var helt som hun hadde håpet. Kostymet så ut som søppel – selv om selgeren hadde sagt til henne at den ville passe alle fasonger, så stemte det ikke helt…

Så å si hver eneste detalj var feil – og det eneste som faktisk var likt var selve rødfargen på plagget.

Foto: Facebook/Lisa Williamson

For å være sikker valgte moren å teste ut sitt nye juleplagg. det skulle dog bare gjøre ting verre – og det morsomme resultatet la hun ut på nettet for å tilby familie og venner på en god latter.

– Det stod at plagget skulle passe min kroppsstørrelse, men da jeg prøvde plagget klarte jeg ikke la være å le, sier hun ifølge The Mirror.

Bildene har nå blitt en skikkelig suksess på sosiale medier – og de definerer virkelig ved lav kvalitet. Å jamføre bildene mellom Lisa og de fra nettsiden er helt hysterisk. For en forskjell!

Et dårlig kjøp

Kan man noensinne stole på reklame igjen etter det her?

– Jeg kommer å fortsette å handle online, men derimot litt mer forsiktig, sier Lisa.

Foto: Facebook/Lisa Williamson

Jeg synes denne 28-åringen er helt fantastisk som byr på seg selv på denne måten! Det ble et dårlig kjøp, men det er leverandørens feil, ikke hennes.

Sånn kan det gå  noen ganger, men siden det ikke var snakk om noen store summer, er det lov å koste på seg en god latter.

Trykk nå på dele-knappen om du også lo! Eller tag noen som er besatt av nettshopping!