Lisa bestiller sexy juleklær på nettet – men resultatet får nå tusenvis til å le høyt

Netthandel er en komplett vitenskap, spesielt når man handler klær. Det kan virke praktisk å sitte hjemme ved datamaskinen og handle, men da går man jo glipp av noe av det viktigste når det kommer til klær: å prøve plagget.

Sitter det ikke riktig, så ser det sjelden pent ut heller. Så det er et vilt gamble å bestille klær på nettet, selv om nettstedene i dag har ganske velutviklede måleverktøy for at man skal kunne finne riktig størrelse.

Noen som virkelig kommer til å vurdere dette med netthandel igjen er tobarnsmoren Lisa Williamson.

Den 28 år gamle skotten ville finne et juleantrekk til danseklassen sin – og da hun fant en litt mer sexy variant på nettet, bestemte hun seg for å slå til, ifølge The Mirror.

Så supersexy ut på nettet

Varen kostet bare 6,98 pund, tilsvarende rundt 80 kroner, som kanskje burde ha fått alarmklokkene til å ringe – men bildene fikk plagget til å fremstå som både høykvalitet og stilig.

Kilde: Ebay

Da leveringen kom noen dager senere, kunne Lisa imidlertid merke at ting ikke var helt som hun hadde håpet. Antrekket framstod som ren møkk – og selv om det ifølge selgeren passet til de fleste kroppsstørrelser, stemte ikke det.

Så godt som hver eneste detalj var feil – og det eneste som så ut til å matche annonsen var plaggets røde farge.

For å være på den sikre siden valgte imidlertid moren å teste ut sitt nye julekostyme. Det ville imidlertid bare gjøre saken enda verre – og hun la ut det morsomme resultatet på nettet for å gi familie og venner en god latter.

Kilde: Facebook

– Det sto at plagget ville passe kroppsstørrelsen min, men da jeg prøvde antrekket klarte jeg ikke slutte å le, sier hun ifølge The Mirror.

Bildene har nå blitt en skikkelig hit på sosiale medier – og de definerer virkelig hva lav kvalitet er. Å sammenligne bildene av modellene og bildene til Lisa er ren utopi. For noe lureri!

«Mer forsiktig framover»

Kan man noen gang stole på en reklame igjen etter dette?

– Jeg skal fortsette å handle på nettet, men derimot være mer forsiktig, sier Lisa.

Kilde: Facebook

Jeg må si at jeg synes denne 28-åringen er helt fantastisk som kan by på seg selv på denne måten. Ja, det ble et dårlig kjøp, men det er jo leverandørens feil – og ikke hennes.

Sånt kan skje noen ganger, men siden det ikke dreide seg om noen store summer, så virker de fleste å kunne koste på seg en latter av det hele.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine kan se hvordan det kan gå! Eller tagg noen som er besatt av netthandel!