Lat student håner den populære læreren på nettet – 4 timer senere får pøbelen en leksjon for livet

Å respektere våre eldre er noe de fleste av oss allerede lærer som små barn. Du lytter til voksne og gjør som de sier, ganske enkelt.

Men det er dessverre ikke tilfelle for alle – i alle skoleklasser er det alltid noen som gjør livet surt for både lærere og andre elever.

Som lærer er det da viktig å kunne håndtere de bråkete elevene på den beste måten, bestemt, men fortsatt på en måte som gir elevene respekt.

Ofte fungerer det for å ha en humoristisk tilnærming og svare med samme mynt, da blir det vanligvis stille fra bråkmakeren som liker at læreren er «på samme nivå som dem».

Læreren fru Johanson er et perfekt eksempel på en slik lærer, når man ser hvordan hun håndterer å bli utskjelt og hånet av en elev.

Det er nettstedet til Bored Panda som skriver om den geniale læreren Mrs. Johanson som svarte på en tidligere elevs hånlige melding på nettet. Skolen skulle ha et gjensyn for gamle elever, og en av elevene skrev at hun håpet Mrs. Johanson ville komme til gjenforeningen.

«Hun er en bitch»

«Jeg håper virkelig fru Johanson kommer til reunionen, hun var favorittlæreren min”, skrev eleven Monique som umiddelbart ble støttet av en annen student som også hyllet fru. Johanson.

Men da kommenterte plutselig den tidligere bråkmakeren Larry.

Hva f**n var hun favoritten din? Hun er en bitch som gjorde at jeg ble tvunget til å gå på sommerskole», skriver Larry, som tydelig beviste at han ikke hadde fulgt mye med på skolen da han gikk der. I tillegg var meldingen hans på Facebook full av skrivefeil.

«Grammatikk-leksjonene hjalp ikke»

Men etter noen timer svarte fru Johanson med et herlig svar.

”Dessverre kan jeg ikke delta på gjenforeningen, men tusen takk for invitasjonen. Larry, jeg beklager at du føler det slik. For øvrig er det åpenbart at grammatikk-undervisningen min ikke hjalp så mye», svarte fru Johanson.

Den vittige og syrlige kommentaren fra fru Johanson fikk raskt støtte fra en annen gammel elev, før Larry igjen kom med en frekk tilbakemelding.

«Jaja, jeg bryr meg ikke. Jeg kunne ikke si dette da jeg gikk på skolen med du er en skikkelig BITHC», svarte Larry.

Da svarte fru Johanson en siste gang, og satt Larry skikkelig på plass.

«Du er arbeidsløs og singel»

«Larry, du kan fortsatt ikke stave. du kunne for øvrig sagt det på skolen, for bithc er ikke et ekte ord. Jeg antar du forsøker å kalle meg for bitch. Om det stemmer så ser jeg på Facebook-profilen din at du er arbeidsløs og singel. Hvem av oss er bitchen her, egentlig?» svarte fru Johansen og bragte Larry til stillhet.

Her kan du se hele samtalen:

Bilde: Reddit

Man får håpe at Larry fikk seg en lærepenge og tar til seg ordene fra den gamle læreren sin! Trykk nå på dele-knappen for å hylle alle lærere der ute!