Lat elev håner populær lærer på nettet – 4 timer senere får drittungen en lekse for livet

Å respektere de eldre er noe de fleste av oss får lære allerede som små barn. Man hører på voksne og gjør som de sier, rett og slett.

Men slik er det dessverre ikke i alle tilfeller – i hver skoleklasse er det alltid noen idioter som gjør livet surt for både lærere og andre elever.

Som lærer er det viktig å kunne håndtere de rampete elevene på den beste måten. Bestemt, men likevel slik at de får elevenes respekt.

Ofte funker det å kunne spøke tilbake og svare med samme mynt, det roer som regel bråkmakerne samtidig som de liker at man er «på samme nivå».

Læreren Mrs. Johanson er et perfekt eksempel på en slik lærer, noe hennes svar på en elevs hån virkelig beviser.

Det er nettstedet Bored Panda som rapporterer om den brilliante læreren Mrs. Johanson som reagerte på en tidligere elevs hån på nettet. Skolen skulle ha et sammentreff for gamle elever, hvor en av elevene skrev at hun håpet at Mrs. Johanson skulle komme på gjenforeningen.

«Hun er en kjerring»

«Jeg håper virkelig at Mrs. Johanson kommer på gjenforeningen, hun var favorittlæreren min!» skrev eleven Monique som umiddelbart ble støttet av en annen elev som også hyllet Mrs. Johanson.

Men da kom den gamle – og rampete – eleven Larry inn i handlingen.

«Wow, var hun favorittlæreren din? Hun er en kjerring som gjorde at jeg måtte jobbe med skole hele sommerferien!» skrev Larry, som tydelig beviste at han ikke hadde modnet noe særlig siden skoletiden.

«Grammatikktimene hjalp ikke»

Men bare noen timer senere kom Mrs. Johanson inn i handlingen og lærte Larry en skikkelig lekse.

«Jeg kan dessverre ikke delta på gjenforeningen, men tusen takk for invitasjonen. Larry, jeg beklager for at du føler det slik. Det er for øvrig åpenbart at grammatikktimene mine ikke hjalp spesielt mye», skrev Mrs. Johanson syrlig.

Den morsomme og syrlige kommentaren fra Mrs. Johanson ble raskt støttet av en annen gammel elev, før Larry gjorde det han kunne for å redde seg fra den pinlige situasjonen han satt seg i.

«Jaja, jeg bryr meg ikke. Jeg kunne ikke si dette da jeg gikk på skolen, men du er virkelig en KJERING», svarte Larry.

Da svarte Mrs. Johanson nok en gang og tok idioten ned på jorden en siste gang.

«Du er arbeidsledig og singel»

«Larry, du kan fortsatt ikke stave. Du kunne for øvrig ha sagt det her på skolen, for kjering er ikke et ekte ord. Jeg antar at du prøver å kalle meg kjerring. Hvis det er tilfelle, ser jeg på Facebook-profilen din at du både er arbeidsledig og singel. Hvem av oss er en kjerring, egentlig?» svarte Mrs. Johansen og stilnet ham.

Nedenfor er hele samtalen.

Kilde: Reddit

Man får jo håpe at Larry tar til seg Mrs. Johansons ord og vokser opp! Trykk nå på dele-knappen for å hylle alle lærerne der ute!