Foto: Twitter

Kvinne ser barneforbudt detalj i kirkemaleriet – Marias perverse gest bryter alle bud

Norge er et kristent land, selv om de fleste av oss stort sett besøker kirker når det gjelder dåp, bryllup eller begravelser. Når man går inn i en kirke, senker man alltid stemmen, selv om man kanskje ikke tenker på det selv. Det er enkelt og greit en bygning hvor man viser respekt og ærbødighet, delvis mot hverandre, men også mot selve kirken. Kirker er mektige bygninger, ofte hundrevis av år gamle og fylt med malerier på vegger, tak og vinduer. Hvis man ser veldig nøye på disse maleriene, kan man se noen detaljer som skiller seg ut, noe som var akkurat det den engelske kvinnen Rosie gjorde, skriver The Mirror.

Det var på en søndag at Rosie gjorde en mildt sagt syndig oppdagelse da hun besøkte en kirke. Kirken var, som mange andre kirker, fylt med kunst av alle slag. Men blikket hennes var festet til en detalj på vindusmaleriet i kirken, som forestiller Jesus og Maria.

Maria holder Jesu penis

På maleriet ser man Jesus ligge i Marias armer, men under Jesu frakk ser det ut som at Maria holder Jesu penis.

Kilde: Twitter

Tusenvis ler av synderne

Rosie var naturligvis rask i hodet og tok et bilde av den syndige Jesus og Maria. Deretter lastet Rosie opp bildet på nettet, med teksten «hva er det egentlig Maria holder?»

Bildet har bare på noen få dager blitt sett av tusenvis, som alle lo av den pinlige feilen. Det som sannsynligvis har skjedd er at maleren gjorde en skikkelig feil da Jesu lår skulle fargelegges.

Det gjenstår å se om maleren får flere oppdrag fra kirken. Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!