Kostholdsekspert: Derfor bør du aldri ha melk i kaffen

Vi har alle våre viktige morgenrutiner. Det kan være alt fra å stå opp til et bestemt tidspunkt til å spise frokost bestående av spesifikke ingredienser.

For noen er kaffe det mest sentrale – og en fin start på dagen.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Personlig foretrekker jeg å drikke kaffe med et skvett melk i, men mange velger å drikke den svart. Nå mener en kosthold- og ernæringsekspert også at det siste alternativet er det absolutt beste alternativet.

Wikimedia Commons

Ja, å ha melk i kaffen din er standard for mange – også for meg. Det er egentlig bare da jeg drikker melk, og jeg tror det gjelder ganske mange. Før kunne jeg kjøpe flere liter om dagen hjemme, men i dag er det mest til kaffen hver morgen.

Bør redusere melkedrikking

Ifølge den kjente kosthold- og ernæringseksperten Nathalie W. Rhone, som blir fulgt av titusenvis av mennesker på sosiale medier, bør vi redusere melkedrikkingen vår.

«Kumelk er ekstremt rik på syrer, slimdannende og er vanligvis fylt med hormoner og antibiotika», sier hun, ifølge nettstedet SheFinds.

Men det er tilsynelatende ikke alt – melk fra kyr er også vanskelig for kroppen å behandle.

«Slik er det for folk flest,» sier Nathalie W. Rhone.

Bedre med plantebasert melk

Hva skal du ha i kaffen i stedet? Hvis du absolutt vil ha melk som kommer fra dyreriket, bør du i stedet velge de melk fra sau eller geit, hevder eksperten.

«Det er imidlertid enda bedre å velge et plantebasert produkt – som havre, kokos eller mandelmelk,» sier Nathalie W. Rhone og fortsetter:

Wikipedia

«Kumelk kommer fra moren med det grunnleggende formål at kalvene skal vokse så raskt som mulig. Mennesker er de eneste skapningene på jorden som drikker melk fra et annet pattedyr etter at de har ammet.»

Hva tenker du om dette? Vil du slutte å drikke vanlig melk i kaffen din nå? Del artikkelen for å fortelle oss hva du synes, og du vil også bidra til å spre denne viktige og interessante informasjonen!