Kone klager over smerter i underlivet – legens funn i skjeden gjør at mannen hennes krever en skilsmisse

Å være utro med ens partner er aldri under noen omstendigheter greit. Det er et svik mot partneren din, og hvis du nå føler at du heller vil være sammen med noen andre, er det alltid bedre å gjøre det slutt.

Selv om de fleste er enige i linjene over foregår utroskap i forhold hele tiden.

Da kan det være fint å lese eller høre om tilfeller der den utro partneren blir tatt på fersk gjerning – akkurat som i dette tilfellet.

Det er i TV-programmet «Sex sendt me to the ER», som betyr «Sex sendte meg til akuttmottaket» på norsk, hvor denne historien kom fram i lyset.

Programmet handler om tilfeller der pasienter blir tvunget til å dra på legevakten for rare sex-eskapader. I selve programmet spilles pasientene og pårørende av skuespillere, men hendelsene er hentet fra faktiske medisinske hendelser.

Merkelige smerter i magen

I denne historien klagde Kona på smerter i magen, så paret dro til legevakten for å undersøke saken.

Paret fortalte åpent at de ikke hadde hatt sex på flere uker, og at ingen av dem hadde noen anelse om hva som forårsaket smertene.

Legen bestemte seg deretter for å gjøre en undersøkelse for å se om han kunne se hva som var galt, eller om flere tester ville være nødvendig.

Dro ut gammel kondom

Men legen trengte ikke å ta noen prøver. Inne i kvinnens skjede fant legen et brukt kondom – til konens store forferdelse.

Det viste seg at paret ikke hadde brukt kondom på flere år fordi mannen hadde steriliserte seg.

Skjermdump: Youtube

I stedet hadde kondomet blitt brukt da kona var utro mot mannen sin.

Nedenfor kan du se hele klippet (på engelsk).

Det må ha vært flaut for den idiotiske kona – ikke sant!

Nå trykker du på DELE-knappen slik at vennene dine kan se den i dag også!