Jackie ble mobbet på skolen hver dag – hennes utrolige forvandling gjør nå plageåndene målløse

Å mobbe noen, uansett for hva, er aldri, aldri greit. Det spiller ingen rolle om man er barn eller voksen, alle mennesker fortjener å bli behandlet med respekt.

Mobbing bidrar aldri til noe positivt og kan i verste fall ødelegge menneskers liv. Til tross for at de fleste vet om akkurat dette, forekommer mobbing både på skolen og på arbeidsplasser.

Det som imidlertid kan føles veldig gledelig med akkurat mobbing, er når den som har blitt mobbet lykkes med å hevne seg på sine forferdelige plageånder.

Det er akkurat det Jackie Campbell fra Texas har gjort. Hun ble kalt «hval» på skolen – men nå sikler hennes gamle mobbere etter henne når hun går forbi.

Helt siden Jackie var liten har hun hatt problemer med å forholde seg til mat. Hun kommer fra en matglad familie hvor mye av sosialt samvær kretset rundt felles måltider.

Allerede som åtteåring viste Jackie tegn på overvekt og måtte oppsøke kostholdsekspert.

– Jeg var nok for ung til å forstå hva alt handlet om, noe som gjorde alt verre. Jeg begynte å trøstespise og klarte ikke slutte å tenke på mat, sier Jackie til Daily Star.

Kilde: Instagram

Gråt foran speilet

Hver morgen var en plage da Jackie skulle kle på seg, noe som ofte endte med at Jackie satt foran speilet og gråt.

På skolen ble Jackie kalt for «hval» og klassekameratene spøkte med at hun ville forårsake et jordskjelv når hun gikk forbi.

Kilde: Instagram

– Noen ganger lot de som om de var snille og sa at jeg hadde vært søt hvis ikke var så feit eller at jeg hadde et søtt ansikt som ble ødelagt av min tjukke kropp, sier Jackie til Daily Star.

Vekten viste 120 kilo

Da Jackie var 22, viste vekten 120 kilo. Men det var ikke før hun fikk sitt første barn at Jackie bestemte seg for å ta tak i selvtilliten sin.

I 2017 reiste Jackie til Mexico for å operere seg slik at magesekken ble mindre. Så begynte hennes enestående reise mot drømmekroppen hun har i dag.

https://www.instagram.com/p/CBdgOEDDs9e/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bae8644-13b1-4b84-843a-057b5d15fdc1

– Det har forandret livet mitt på så mange måter. Jeg er en mye mer positiv person, selv de dårlige dagene føles lette nå. Ekteskapet mitt er bedre og når jeg ser meg i speilet nå ser jeg en tøff kvinne, sier Jackie til Daily Star.

Mobberne ber henne ut på date

I dag veier Jackie rundt 60 kilo og hennes nye utseende har fått flere av hennes gamle plageånder til å be henne ut, selv om hun nå er lykkelig gift.

Gjennom å dele reisen sin håper Jackie nå å kunne inspirere andre, som går gjennom de samme tingene.

For en utrolig fighter, og så herlig å få gi de idiotiske mobberne langfingeren!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!