Ingen forstår hvorfor kona og mannen ikke kan få barn – da skjønner legen parets intime feil

Mange par drømmer om å få barn. For noen er det lett, for andre er det vanskeligere.

De fleste vet imidlertid hvordan de skal prøve å på å bli gravide – og det grunnleggende om samkvem er noe vi lærer på skolen i tidlig alder.

Men hvis du ikke har riktig kunnskap, men likevel ønsker å få barn, kan det være en ekstra komplisert prosess.

Bare spør et ungt ektepar fra Kina som i fire hele år slet med å få barn. De hadde ofte sex og kunne ikke forstå hva det var som gjorde at kona ikke ble gravid, som Daily Mail rapporterte.

Hadde aldri hatt vaginalt samleie

Til slutt gikk de til en gynekolog for å få hjelp med deres private problem – noe som også hadde bekymret parets pårørende.

Foto: PxHere

Legen gjorde en rekke tester, alt virket bra, men ble også fortalt at kona opplevde at sexen ofte var smertefull – og etter en lang undersøkelse kunne hun da slå fast at kvinnen aldri så ut til å ha hatt vaginalt samleie.

Så viste det seg at paret i løpet av sine fire år sammen bare hadde hatt analsex. De tenkte rett og slett at dette var den riktige måten.

«Verken mann eller kone visste hvordan man skulle bli gravid. Par med så dårlig generell kunnskap om sex er ekstremt uvanlig», sier Dr. Liu Hongmei ifølge avisen.

Var utrolig takknemlige

Hun sendte derfor paret hjem med litt sårt tiltrengt informasjon om anatomi og samleie. I tillegg gikk det ikke lang tid før kona ble gravid med sitt første barn.

Foto: Flickr

De fremtidige foreldrene var da så takknemlige for legens hjelp at de sendte en gave bestående av en høne og 100 ferske egg, ifølge Guiyang Evening Post.

«Parets barnløshet betydde mye stress for dem», sier Liu Hongmei.

Det er viktig å holde orden på historien om blomsten og bien om man ønsker en «bolle i ovnen», men dette var noe av det sprøeste jeg har lest. Hva synes du om det hele? Trykk nå på deleknappen for å fortelle oss tankene dine!