Foto: Twitter / CyclistHannah

Idioten nekter å flytte bilen fra bondens eiendom – så hopper den gamle mannen inn i traktoren og tar hevn

Som et lite barn lærte man seg å være høflig, oppmerksom og respektere andres eiendom. Det betyr blant annet at man ber om tillatelse før man gjør ting, man skal ikke ta fra andre og at man ikke går på andres eiendom uten tillatelse.

Selv om dette er åpenbart for de fleste av oss, er det alltid noen som aldri ser ut til å lære. De tar stadig snarveier på andres bekostning, om det er latskap eller dumhet er vanskelig å vite, men man blir forbanna hver gang det skjer.

Derfor er det også litt fantastisk å av og til høre om når en tosk får akkurat det de fortjener, som i klippet nedenfor der en idiot nektet å flytte bilen sin fra en bondes eiendom.

Det var i byen Durham i Nord-England at en bonde fikk nok av en idiot som parkerte langs bondens eiendom, skriver Metro.

Nektet å flytte bilen

Føreren av bilen kan sees i et klipp nedenfor uten skjorte. Ifølge Metro var han en av mange bilister som valgte å parkere langs veien opp til Barnard Castle, en lokal turistattraksjon.

Mannen nektet å flytte bilen sin, til tross for bondens klager. Det hele eskalerte da bonden bestemte seg for å ta bilflyttingen i egne hender.

I klippet kan bonden sees hoppe inn i gaffeltrucken og ta sikte mot bilen.

Kilde: Twitter

Slakter bilen totalt

Bonden løfter deretter bilen opp og kjører den bare ut av sin eiendom. Bilen velter, men bonden skyver den bare ut av åkeren sin.

Hele tiden prøver eieren av bilen desperat å sparke trucken for å få bonden til å gi opp.

Forrige uke ble klippet av bondens hevn spredt over nettet som en ild i bål, og meningene rundt bondens handlinger varierer. Noen mener at idioten som parkerte feil og nektet å flytte bilen sin fikk det han fortjente, mens andre mener at bonden gikk for langt.

Her kan du se hele klippet.

https://twitter.com/CyclistHannah/status/1401665328283795456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1401665328283795456%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Frevanscher%2Fidioten-vagrar-flytta-bilen-fran-bondens-mark-da-hoppar-gubben-in-i-traktorn-och-tar-stenhard-revansch%2F

Politiet tilkalt til stedet, og hendelsen etterforskes for øyeblikket.

Hva mener du, gjorde bonden det riktige eller overreagerte han? Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!