Idioten løper fram for å sparke den hjemløse hunden – tar en titt til høyre og innser sin store feil

Å plage dyr er noe av det verste man kan gjøre, etter min mening. Som menneske er det alltid utilgivelig å angripe et helt uskyldig dyr. Dyr er så uskyldige og nysgjerrige, de fortjener aldri å bli utsatt for vold.

Det finnes en spesiell plass i helvete, som man jo sier, for mennesker som plager dyr.

Å få se dyreplagere straffes for handlingene sine er alltid like tilfredsstillende, og det er akkurat det man får gjøre i klippet nedenfor.

Dyr står, akkurat som vi mennesker, opp for vennene våre. Det finnes et fint fellesskap der man støtter og hjelper sine nærmeste. Det er viktig å beskytte de som trenger å bli beskyttet.

Går til angrep

Videoen er filmet med et dårlig kamera, så bildet er ikke spesielt bra – men på den andre siden ser man fortsatt nøyaktig hva som skjer og her er det innholdet som er poenget. Så la oss nå fokusere på det.

Det er da en idiot – for ja, det synes jeg absolutt at man kan kalle ham – som løper mot en hjemløs og ensom hund på stranden. Hunden ser ikke ut til å forstyrre noen i det hele tatt, men denne mannens mål er gå gi et kraftfullt spark mot det uskyldige dyret.

Hans ekle angrepsforsøk er godt synlig i klippet.

I siste sekund klarer imidlertid hunden å hoppe unna og unngå angrepet – og i det øyeblikket mannen bommer med sparket sitt, så ser han bort til høyre. Da innser han sin enorme feil.

Kommer til unnsetning

Der kommer flere andre hunder umiddelbart til unnsetning for sin venn – og man sørger for å jage vekk idioten som løper den andre veien i total panikk.

I motsetning til mannen er disse hundene ikke like aggressive. De svarer ikke med vold, men sørger i stedet for at han blir skremt nok til å forsvinne fra stranden. Forhåpentligvis for alltid.

Den oppsiktsvekkende videoen har fått over 180 000 personer til å juble. Ikke så rart – hundenes respons på det uprovoserte angrepet er helt fantastisk å se!

https://www.youtube.com/watch?v=JBY5rWEv9Ks&feature=emb_title&ab_channel=AndrewNagengast

Synes du, som oss, at mannen fikk det han fortjente?

Trykk da på dele-knappen, så kanskje vi kan få folk som dette til å slutte å angripe uskyldige dyr en gang for alle!