Idiot angriper pensjonist som er alene midt på natten – men se nå når kruttønna vender seg om

En ting som gjør meg skikkelig sint, er når mennesker oppfører seg dårlig mot våre eldre.

De har ofte jobbet i flere tiår – og fortjener all respekt de kan få. Dessverre finnes det mennesker som ikke respekterer de eldre, og utnytter at de har blitt svakere fysisk.

Noen bruker den fordelen til å angripe gamlinger, for å rane dem for eksempel. Det gjør meg virkelig forbannet å tenke over at det finnes slike idioter løs i gatene våre.

I klippet nedenfor, som har fått tusenvis av visninger på Youtube, er det to karer som ser en gammel kvinne gående langs veien sent på kvelden. De bestemmer seg raskt for å angripe henne. En av personene går ut for å ta seg av den gamle kvinnen, mens den andre blir igjen i bilen og filmer.

Youtube

Mannen sniker seg mot kvinnen bakfra og angriper henne. Formålet hans er uklart, men uansett er det forferdelig å se på. Men så får det neste som skjer deg til å juble.

Når kvinnen kjenner slaget i bakhodet, snur hun seg og går til motangrep.

På bare et sekund er det damen, som ved hjelp av stokken, fikk pøbelen ned på bakken – og denne kruttønna lar ikke mannen slippe så lett unna. Pensjonisten deler ut et par ordentlige slag før hun går videre.

Klippet er av veldig dårlig kvalitet, men man klarer heldigvis å se hva som skjer. Snakk om å stå opp for seg selv – vi antar denne mannen kommer til å tenke seg opp før han angriper noen igjen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=vhexT5_xWjs

For en kruttønne! Hun lærte lømmelen en skikkelig lekse! Trykk på dele-knappen om for å dele denne videoen med vennene dine!