Hvordan du setter på toalettrullen din, avslører noe viktig om deg

Mange av tingene vi gjør hver dag skjer uten at vi tenker mye på det. Hvordan holder vi bestikket når vi spiser? Hvordan knyter vi skoene? Hvordan jukser vi?

Alle disse små tingene inkluderer også å henge opp toalettrullen. I hvilken retning du snur toalettrullen din, kan faktisk si noe om din personlighet, ifølge nettstedet Fabiosa.

Denne typen test burde man selvfølgelig ta med en klype salt, men de er også ganske morsomme og mange er ofte veldig enige.

Akkurat som med kroppsspråket vårt, kan de små tingene vi gjør ubevisst si noe om hvordan vi er som mennesker. Dr. Gilda Carle, relasjonsekspert, gjennomførte et studie på 2000 kvinner og menn hvor de blant annet skulle avsløre hvordan de henger opp toalettrullen.

På hvilken måte henger du den opp på?

Nedenfor er et bilde av to toalettruller hengt i forskjellige retninger.

Hvilket av følgende velger du?

Foto: Wikimedia Commons

Velger du nummer 1?

Hvis du legger på toalettrullen slik at papiret blir rullet ut under selve rullen, er du sannsynligvis en litt mer tilbaketrukket person. Du er pålitelig og har ganske mange, men veldig nære venner.

Velger du nummer 2?

Hvis du i stedet gjør som på bilde nummer to, gjør du som de fleste andre. Du er dominerende av natur og har en sterk personlighet. Disiplin er viktig, og du tar gjerne et stort ansvar.

Det finnes en tredje måte

I studiet hennes fant Gilda Carle imidlertid også en tredje gruppe mennesker.

Dette er menneskene som ikke bryr seg i det hele tatt i hvilken retning toalettrullen svinger og gjør det annerledes hver gang de legger den opp.

Mennesker som gjør forskjellige ting har ofte en litt konfliktfylt personlighet og har lett for å gå med på et kompromiss. De er også ofte tålmodige og følsomme.

Selvfølgelig bør du ta denne typen test med en klype salt, men det er interessant uansett?

Trykk nå på DELE-knappen – se om den også samsvarer med vennene dine!