Hva avslører egentlig formen på tommelen din om personligheten din?

Det sies at det finnes en veldig sterk kobling mellom våre fysiske egenskaper og de personlighetstrekkene vi har.

Vårt fysiske utseende og kroppen vår spiller en stor rolle for hva vi tenker om oss selv, og hvordan vi former personlighetene våre. Derfor mener mange at de avslører mye om hvem vi virkelig er.

Det finnes 5 ulike typer av tomler som vi har, og alle varierer i sin form og utseende.

Derfor skal du nå se på din høyre tommel og studere den: Hvilken form har den, og hva sier den om deg?

# 1 Type A – Den øvre halvdelen er større enn den nederste halvdelen


Om du har denne formen på tommelen, er du en person som alltid sikter høyt. Du nøyer deg ikke med det middelmådige, og du kommer alltid til å sikte mot stjernene. Å utmerke seg hele tiden finnes alltid i personligheten din, selv når du er stille tenker du på hvordan du skal nå nye høyder.

Videre er du en som kan bli besatt av målene dine. Ditt ønske om å lykkes kan bli ganske intensivt. Men fakta er at du ikke er den type person som vil skryte om du lykkes, tvert i mot, du er takknemlig og ydmyk over fremgangen din. Det er denne blandingen av ydmyket og vilje som gjør deg til den utrolige personen du er.

# 2 Type B – Den nedre halvdelen av tommelen er større enn den øvre halvdelen

Om det her er formen på tommelen din, er du en person som har føttene godt plantet på jorden og er veldig ydmyk. Du er rolig og selvsikker, men viktigst av alt: Du er omtenksom.

Du lover ikke store ting uten å vite at du kan holde ord.

Personligheten din er også slik at du verdsetter de små sakene i livet ditt. Du finner glede og fred i de små sakene. Du er takknemlig for det du har,og det gjør deg til en rolig person. Du beholder føttene dine på jorden, men glemmer aldri å takke og vise respekt overfor de som har hjulpet deg å nå dit du er i dag. Du er derfor en person som er veldig rik, kanskje ikke på penger, men definitivt rik på kjærlighet og vennskap.

# 3 Type C – Begge halvdeler er like store

Om det her er formen på tommelen din, er du den type person som alltid søker etter balanse i tilværelsen. Du strever etter å nå harmoni, og du liker å forene mennesker sammen, fordi du vil at dine nære og kjære skal trives sammen. Din personlighet er bygd for å søke balanse, og ingenting annet er godt nok.

Du er sterkt drevet av yin-yang teorien. I alt det dårlige klarer du å finne noe bra. I alt det stygge finner du noe vakkert, og for hver motgang finner du en måte på å komme deg fremover. Gjennom lykke, anstrengelse eller ren vilje, er du den type person som når en balanse i livet som mange andre er misunnelige på. Livet ditt bygger på en fysisk, åndelig og følelsesmessig harmoni.

# 4 Type D – Fleksibel tommel

Om du har en veldig fleksibel tommel, er du den type person som er ekstremt tilpasningsdyktig overfor diverse situasjoner. Du er en overlever, og vanligvis den første som innser at noe er forandret, og at vi må tilpasse oss deretter.

Dette gjelder også mentalt, du kan ta til deg ny informasjon og endre mening utifra nye fakta. Du har et åpent sinn, og kan bytte holdning og adferd når det trengs, for å oppnå de målene du vil. Det her er en kvalitet som er sjelden å ha, fordi det gir deg fordelen av å overleve, selv under de vanskeligste omstendighetene. Dra nytte av det!

# 5 Type E – Stiv tommel

Om du har en urørlig eller stiv tommel, har du en personlighet som er dominerende og noe sta. Du er en som holder ord og aldri bryter et løfte. Du er fast, og vil ikke endre på noe særlig for å nå målene dine. Hvis du har lovet å gi full gass for å gjøre noe, finnes det virkelig ingenting som vil stoppe deg.

Videre er du den type av person man kan stole på, men som også stoler på det du sier. Din lojalitet, akkurat som personligheten din, er urokkelig. Du er den typen man kan være trygg med. Din stahet er faktisk en velsignelse, siden den er basert på gjennomtenkte ideer.

Stemmer dette på deg? Jeg kan bare tale for meg selv, men jeg må si at dette stemte veldig godt på meg!

Del gjerne testen videre til alle du kjenner, slik at flere kan se hvor godt dette faktisk treffer!