Hun har brukt 250 000 kroner på operasjoner for å se ut som Pamela Anderson – se nå når hun snur seg

Som barn drømmer man ofte om hva man skal bli når man blir voksen. Av alle drømmene man hadde som barn, er det derimot ganske få som går i oppfyllelse.

Som oftest innhenter jo virkeligheten oss og man innser at man sannsynligvis kan være veldig fornøyd med livet selv om man ikke er ishockeyproff eller rockestjerne.

Men for noen tar disse barndomsdrømmene aldri slutt, og jakten følger med dem opp i voksen alder – som for Carolyn Anderson.

Helt siden hun var 14 år har hun gjort alt i hennes makt for å bli så lik Pamela Anderson som mulig.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Carolyn er oppvokst i Liverpool i Nordvest-England, mange, mange mil fra Hollywoods sol og glamour.

Til tross for det, har hun siden hun var 14 år gammel drømt om å bli filmstjerne, akkurat som sitt idol Pamela Anderson.

Ni brystoperasjoner

For å bli så lik idolet sitt som mulig, har Carolyn brukt 20 000 pund, omtrent 250 000 norske kroner, på plastisk kirurgi.

Kilde: Youtube

Carolyn har blant annet operert leppene, bleket tennene – og forstørret brystene hele ni ganger for å bli mest mulig lik Baywatch-stjernen.

Transformasjonen fra Carolyn til Pamela kaller Carolyn for «pamification».

Kilde: Youtube

Carolyn, som deler etternavn med sitt store idol, har til og med fått kallenavnet «Liverpools Pamela Anderson» til sin store glede.

– Jeg elsker det virkelig, sier Carolyn i et TV-innslag i programmet My strange addiction, som handler om mennesker med spesifikke hobbyer eller interesser.

«Hører hjemme i Hollywood»

I programmet får vi følge Carolyn som reiser til Hollywood for å gå i Pamelas fotspor.

Hun besøker blant annet stranden der Pamela gjorde seg bemerket i programmet Baywatch, som ble sendt på 1990-tallet.

Kilde: Youtube

– Det er helt utrolig å kunne følge i hennes fotspor, men det føles helt riktig å være her. Jeg hører hjemme i Hollywood, sier Carolyn i programmet.

Her kan du se hele innslaget.

Så flott at Carolyn lever barndomsdrømmen sin! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette!