Hun får vite at kjæresten spiser middag med en annen jente – så ringer hun restauranten og kommer med et steinhardt svar

Hvordan utro mennesker fungerer er vanskelig å forstå. Man har liksom allerede en partner – hvorfor føler man da et så sterkt behov for å møte noen nye? Hvis man ikke lenger elsker partneren sin, kan man jo bare gjøre det slutt før man går videre.

De fleste vil nok si seg enig i ovenstående, men til tross for dette er utroskap dessverre veldig vanlig i dag.

For de som er utro er det også viktig å kjempe hardt for å ikke bli avslørt, noe som sjelden lykkes ettersom den som er utro er vanligvis en stor idiot.

Ta bare denne mannen for eksempel, hvor kjæresten imidlertid tok en grusom hevn.

Kjæresten til Felicia fortalte henne at han skulle på middag med «gutta» på en hyggelig restaurant mens Felicia var i en annen by og besøkte familien hennes, skriver The Mirror.

Ringte restauranten

Valget av restaurant og klærne kjæresten hadde på seg under videosamtalen med Felicia før middagen, fikk henne til å mistenke at det kanskje ikke var «gutta» han skulle treffe.

Felicia fikk da en smart idé, som nå hylles over hele nettet. Hun ringte da til restauranten og fortalte at hun var kjæresten hans og at hun planla en overraskelsesfest for ham, hvor det kan være aktuelt å bytte til et større bord.

– Jeg spurte hovmesteren hvor mange han var med der og om søsteren hans hadde kommet enda. Da svarte hun at bare søsteren var kommet, sier Felicia i et klipp på TikTok som nå er sett over 4,5 millioner ganger.

«En blond kjerring»

Da Felicia kom tilbake fra sitt besøk hos familien dro hun rett til kjæresten, hvor hun fant en falsk øyevippe i sengen hans.

Da visste hun hvem kvinnen i restauranten var, en kvinne som hadde vært i livene deres lenge og utga seg for å være en venn av kjæresten.

– Den blonde kjerringen, hun var liksom alltid med, man ble ikke kvitt henne, forklarer Felicia i et klipp på TikTok.

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single😂

♬ original sound – Felicia Burzotta

Felicia slo opp med kjæresten på stedet og har siden levd sitt beste liv.

Siden de gjorde det slutt har vennene til ekskjæresten tatt avstand fra den utro idioten og invitert Felicia ut på date. Snakk om hevn!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese om hvordan det kan gå hvis man er utro!