Hun får vite at kjæresten spiser middag med en annen jente – ringer restauranten umiddelbart med et steinhardt svar

Utroskap vil alltid være like vanskelig å forstå. Man har liksom allerede en partner – hvorfor føler man da et så sterkt behov for å møte noen nye?

Hvis man ikke lenger elsker partneren sin, bør man nok bare gjøre det slutt før man går videre. De aller fleste vil nok si seg enig i ovenstående, men til tross for det er utroskap dessverre veldig vanlig i dag.

For den som er utro gjelder det også å kjempe hardt for ikke å bli avslørt, noe som sjelden lykkes ettersom den utro personen som oftest er en stor idiot.

Bare ta denne mannen, for eksempel, hvor kjæresten derimot tok en grusom hevn.

Kjæresten til Felicia fortalte henne at han skulle på middag med «gutta» på en fin restaurant mens Felicia var i en annen by og besøkte familien sin, skriver The Mirror.

Ringte til luksusrestauranten

Restaurantvalget og klærne kjæresten hadde på seg under videosamtalen han tok til Felicia før middagen fikk henne til å mistenke at det kanskje ikke var «gutta» han skulle møte likevel.

Felicia fikk da en smart idé, som nå hylles over hele nettet. Hun ringte deretter restauranten og fortalte at hun var kjæresten hans og at hun planla en overraskelsesfest for ham, så kanskje det var på tide å bytte til et større bord.

– Jeg spurte butleren hvor mange han var der med og om søsteren hans hadde kommet enda. Da svarte hun at bare søsteren hadde kommet, sier Felicia i et klipp på TikTok som er sett millioner av ganger.

@feliciaburzotta

Found a fake eyelash in his bed the day after too lol #toxic #messy #help #fyp #blocked

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

«En blond kjerring»

Da Felicia kom tilbake fra sitt besøk hos familien, dro hun rett til kjæresten sin, hvor hun fant en falsk øyevippe i sengen hans.

Da visste hun hvem kvinnen på restauranten var, en kvinne som hadde vært i livene deres lenge og utga seg for å være en venn av kjæresten.

– Den blonde kjerringen, hun var liksom alltid med, man ble ikke kvitt henne, forklarer Felicia i et annet klipp på TikTok.

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single😂

♬ original sound – Felicia Burzotta

Dumpet på stedet

Felicia slo opp med kjæresten på stedet og har siden levd sitt beste liv.

Siden de gjorde det slutt har vennene til ekskjæresten tatt avstand fra den utro idioten og bedt Felicia ut på date. Snakk om en fantastisk hevn!

@feliciaburzotta

Reply to @mommarog13 PART 3!!!

♬ original sound – Felicia Burzotta

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese om hvordan det går hvis man er utro!