Foto: YouTube

Hun bruker over 2 millioner kroner på større bryster, rumpe og vagina – nekter å slutte: «Vil gjøre mer»

Vi er alle født ulike med egenskaper som er helt unike for oss. Noen kan ha store neser mens andre har utstående ører. Denne typen ting kan være litt vanskelig når man er ung, men når man blir eldre venner man seg ofte til hvordan man ser ut og aksepterer det.
Men noen mennesker er aldri fornøyd med utseendet sitt, som 32 år gamle Star Delguidice, skriver UNILAD.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også personer som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Star Delguicide er 32 år, og hver måned bruker hun 150 pund, som tilsvarer rundt 1800 norske kroner, på ansiktsbehandlinger. Hun bruker også 30,000 pund, tilsvarende rundt 365,000 norske kroner, på fyllstoffer i leppene. Totalt har hun brukt rundt 200,000 pund, rundt 2,500,000 norske kroner, på å forandre kroppen sin.

Kilde: Youtube

«Elsker den plastiske Barbie-følelsen»

Bryster, rumpe, lepper, nese, kjeve, panne, øyenbryn, øyevipper, brystvorter – og vaginaen. Det er ikke mange kroppsdeler som Star ikke har operert. Men 32-åringen er langt fra fornøyd.
– Noen synes nok at jeg er gal, men jeg elsker virkelig denne plastiske Barbie-følelsen. Folk stirrer mye, men det gjør meg ingenting. Jeg er stolt av hvordan jeg ser ut og jeg kommer aldri til å slutte, det er en del av den jeg er, sier Star til Unilad.

Kilde: Youtube

Vil ha den «perfekte vaginaen»

Star har så langt gjennomgått to underlivsoperasjoner, og i desember er det tid for vagina-inngrep nummer tre. Målet er å få en »Barbie-vagina» som ser ung ut. For å utføre operasjonen må Star reise til en spesialistklinikk i Tyrkia, som er den eneste klinikken i verden som utfører denne typen inngrep.

– Operasjonen kommer til å gi meg den perfekte vaginaen, akkurat som Barbie, sier Star til Unilad.

Kilde: Youtube

Nedenfor kan du se noen klipp der Star snakker om sin besatthet av plastisk kirurgi. OBS! Klippene er på engelsk.

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!