Hun bor sammen med 4 elskere – og er nå gravid: «Alle er far til barnet»

Alle kan leve akkurat som de vil – og det må vi andre respektere.

Her på Humorbibelen rapporterer vi om mennesker som skiller seg ut og våger å gå sine egne veier. Fantastiske og rare livsstiler kan være utrolig fascinerende – og det er spennende å sette seg inn i noe som føles nytt og fremmed for en selv.

Eller hva med en familie i Florida som består av en kvinne og fire menn? Nå venter de også et tilskudd i form av en liten datter.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

De fleste vil ha én partner. Noen som som er din beste venn, men også din store kjærlighet. Tory fra Florida har oppnådd dette – fire ganger. Hun bor ikke bare med en, to eller tre kjærester – nei, denne blide kvinnen har fire elskere under samme tak.

«Trives sammen»

Kvintettens rare livsstil vekker sterke reaksjoner, men de hevder å være fornøyd med livet sitt.

«Vi trives sammen», sier Tory i et intervju med Barcroft TV.

Foto alle: Youtube/Barcroft TV

Tory møtte Marc (18) da de gikk på skolen. To måneder senere ble Tory også sammen med Travis (23). Vennen Ethan (22) ble hennes tredje kjæreste – og litt senere ble også Christopher (22) med i gjengen, skriver Daily Star.

For en tid siden ble det funnet ut at Tory var gravid. Så gjaldt det å finne ut hvem den biologiske faren var. Etter å ha talt nøye tilbake i kalenderen ble det klart at barnet ble unnfanget under en liten kjærlighetsferie med Christopher.

Tillater flere kjærester

Imidlertid er det klart at farskapet ikke bare følger med Chris.

«Alle blir pappa», sier Tory.

«Det blir den beste familien i verden til å oppdra en liten jente.»

Hun bor sammen med alle fire på samme vilkår og lar dem også ha flere kjærester – men ingen av mennene har ennå valgt å investere i det. Hennes elskere ser ikke på seg selv som hverandres partnere – og noen ganger kan det være noe sjalusi.

«Vi prøver å være så åpne for hverandre som mulig», sier en av mennene.

Nedenfor kan du se et klipp av den spesielle familiekonstellasjonen.

Hva tenker du om dette? Trykk nå DEL og fortell oss hva du synes!