Herlige klippet: Han skal lære datteren å si «pappa» – da sjarmerer jenta millioner

Noe av det mest smittsomme som finnes er fantastisk latter. Det finnes nesten ikke noe mer fantastisk enn når man er i en lykkeboble i hele kroppen. Bare ved å høre andre ha det gøy, kan du komme i godt humør.

Når folk i nærheten av deg brister ut i latter, er det nesten umulig å ikke bli involvert.

Jeg kan huske tilbake til mange ganger jeg hadde det gøy med vennene mine – og det som holdt alle latterbruddene i live, er den enkle grunnen til at vi ikke har noe filter.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Hvis en god latter forlenger livet, er slike anledninger veldig nødvendige!

Et helt fantastisk bevis på hvor himmelsk smittende latter kan være, er dette utrolige klippet (lenger nede). Det har blitt sett av over 1 million seere på Internett – og etter å ha sett det selv er det lett å forstå hvorfor det er så populært.

Vil lære å si «pappa»

Så snart jeg så hvor sjarmerende det var, følte jeg at det burde deles med deg. Jeg har sittet og ledd mye av dette flere ganger nå bak dataskjermen. Jeg kan garantere at du ikke blir skuffet!

Skjermdump alle: Youtube

Det er en far som bærer sin lille datter Nowah på ryggen. Jenta har nettopp lært seg å si «mamma» og nå mener faren at det er på tide at datteren lærer å si «pappa». Det skal imidlertid vise seg å være noe vanskeligere.

Det er imidlertid en grunn til det. Han sier ordet «pappa», som barnet da vil gjenta, på nesten tysk måte. Datteren synes det er utrolig morsomt. Hennes fantastiske latter er veldig smittsom. Bare spør faren som bryter ut i latter flere, flere ganger.

I all sin enkelhet er dette videoklippet helt fantastisk! Det ser også ut til at den lille jenta lærer noe – selv om «pappa» kanskje ikke blir sagt perfekt. Mer som «babba», men det er i det minste en begynnelse. Om ikke annet er det supersøtt!