Her er trebarnsmorens avslørende bilder – så brennhete at barna hennes utestenges fra skolen

Som voksen har man all rett i verden til å gjøre akkurat hva man selv vil. Man kan kle seg som man vil, man kan leve av å gjøre det man vil, og man kan tilbringe tid med hvem man vil. Så lenge man ikke bryter noen lover eller skader andre, er ens livsstil opp til hver og en.

Men i mange samfunn risikerer man dessverre å bli utstøtt hvis man skiller seg ut på en eller annen måte, noe som kanskje egentlig sier mer om samfunnet enn om en enkeltperson.

Trebarnsmoren Crystal Jackson tjener store penger på å legge ut sexy bilder av seg selv på nettet – noe som nå har fått barna hennes kastet ut av skolen.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

150 000 dollar tilsvarer rundt 1,5 millioner norske kroner. Det er så mye penger som den 44 år gamle trebarnsmoren Crystal Jackson tjener på sine lettkledde bilder under sitt alias Mrs Poindexter – hver måned.

Men å være rik og lettkledd kan også bli kostbart.

Familien er ikke velkommen på skolen

Ifølge New York Post fant andre mødre i området Crystals Instagram-konto. Mødrene startet deretter en kampanje og sendte også trykte bilder av Crystal til skolens rektor for å få barna hennes kastet ut av skolen.

Kort tid etter kom det et brev fra skolen:

«Ditt søk etter kontroverser med voksenbildene dine er i konflikt med det vi ønsker å lære elevene våre. Derfor krever vi at du finner en annen skole for barna dine og at du ikke lenger er tilknyttet skolen vår», stod det i brevet.

Crystal, som får hjelp av ektemannen sin Chris til å ta bildene, fikk ikke engang gå inn på skolen for å hente barnas eiendeler.

«De er jo helt uskyldige»

Men Crystal kommer ikke til å gi opp sin nye karriere, og leter nå etter nye skoler der barna kan gå.

– De ville få bort barna mine, de er jo helt uskyldige i alt dette. De straffes kun fordi noen har en annen mening enn meg. Bildene er morsomme, litt sexy og absolutt ikke porno, sier Crystal til New York Post.

Skolen har foreløpig ikke kommentert saken offentlig.

Hva synes du om dette, gjør trebarnsmoren det rette ved å ignorere hva samfunnet synes og tenker eller gjør hun en feil?

Trykk gjerne på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!