Her er pizzerian som gir deg 5000 kroner – om du klarer «den umulige» utfordringen

En vanlig pizza er cirka 30 centimeter i diameter, som pleier å være nok til å bli mett – noen ganger til og med stappmett!

Men nå finnes en pizzeria som har laget en gigantisk pizza som er hele 86 centimeter i diameter. Klarer man å spise opp dette monsteret får man cirka 5000 kroner, skriver britiske The Mirror.

 

Det er i Dublin i Irland at denne utrolige pizzaen bakes. Restauranten tilbyr 500 euro til den personen som klarer å spise hele pizzaen, i en sitting. Hittil har ingen klart utfordringen.

100 personer har forsøkt

Eieren Anthony Kelly er selvsikker og tror ikke at det går an å trykke i seg hele denne kjempepizzaen, som består av tomatsaus, ost og salami. Hvordan vet han det? Over 100 personer har forøkt, og ingen av dem har lykkes.

Det er dog ikke bare pizzaen som skal spises opp. Man får også ikke en, men to store milkshaker man må fullføre sammen med pizzaen. Foreløpig står restaurantens «Wall of Fame» fortsatt tom.

Klarte tre stykker

Avisen Dublin Live sendte sin reporter dit, Cormac, for å gjøre et forsøk.

På tross av at han kjempet tappert klarte han bare tre biter, altså en fjerdedel av pizzaen, og da hadde han ikke rørt milkshaken engang. Det tok ikke mer enn 35 minutter i stolen for Cormac erkjente at han ikke kom til å klare utfordringen.

Det er sannelig en skikkelig pizza! Trykk nå på dele-knappen slik at dine mest sultne venner får se denne kjempepizzaen!