Her er den barneforbudte vekkerklokken som vekker deg med en orgasme – hver morgen

De fleste av oss kjenner nok irritasjon, forvirring og trøtthet når vekkerklokken ringer om morgenene. Det tar en stund før man forstår hva som skjer og så innser man at natten allerede er over.

Da får man ofte følelsen av at man vil kaste klokken og bare sovne igjen, i alle fall for en liten stund til.

Men i stedet så vet man at man må stå opp hvis man ikke vil tilbringe resten av morgenen med å stresse hele veien til jobb.

Nå finnes det imidlertid en løsning som kommer til å gjøre alle kvinners morgener mye mer… behagelige.

I stedet for å våkne irritert og gretten, kan man våkne opp «sensuell, lykkelig og selvsikker» – takket være Little Rooster, den nye orgasmeklokken.

Kilde: Little Rooster

Vibrator-alarm

Little Rooster er en vibrator med en vekkerklokke.

Den fungerer slik at man på vibratoren stiller inn tidspunktet man vil våkne opp og så stapper man «vekkerklokken» ned i trusa med den brede delen mot klitoris.

Kilde: Little Rooster

Når klokken så ringer, begynner den også å vibrere samtidig.

Ettersom vibratoren har forskjellige nivåer starter den, som den skal, med rolige vibrasjoner for så å øke i styrke i fem minutter til orgasmen er et faktum og du er lysvåken, gladere enn på lenge.

Finnes en slumrefunksjon

Hvis man er en ekte syvsover, som ikke våkner de første fem minuttene med den sensuelle vibratoren, trenger man ikke fortvile.

Selvsagt er Little Rooster utstyrt med en slumrefunksjon med hele 30 ulike nivåer, så det er ikke noe problem å bli liggende og dra seg i sengen.

Kilde: Public domain pictures

For en drømmealarm! Det er imidlertid stor risiko for sovemorgener med denne!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får denne viktige nyheten!