Her er «bæsje-timeren» som vil hindre deg i å sitte for lenge på do

Alle vil kanskje ikke, eller tør ikke å innrømme det – men det er noe mer behagelig og avslappende å bruke god tid på toalettet.

Det er vanligvis stille, behagelig, rolig, og du får et mye nødvendig øyeblikk for deg selv mens kroppen blir kvitt litt «avfall».

Det er ikke uvanlig at jeg selv sitter der i kanskje 20 minutter. Det er veldig lett å glemme tiden – spesielt hvis du gjør «nummer to» og sitter på mobilen.

Nå kommer imidlertid en ny oppfinnelse som kan få fart på alle treige toalettbesøkende.

Foto: Shutterstock

Vi befinner oss raskt i en stressende situasjon når det presser på som bare det innenfra – og du må hva du kan for å finne et toalett. Følelsen når man har tatt av seg buksa av og kysten er klar – den er faktisk veldig vanskelig å slå.

Fungerer som et timeglass

Da er det en viss risiko for å bli sittende der en stund og nyte stillheten. Snart har 20, 30 minutter gått – og da må du dessverre gå videre med dagen din.

Nå har det imidlertid funnet opp en dings som begrenser muligheten for å sitte lenge – og det er sannsynligvis ekstra nyttig for kvinner og menn som er lei av at partneren deres okkuperer badet i flere timer hver uke.

Foto: Amazon/ Toilet Timer

Det er en tidtaker som fungerer som et timeglass, hvor sanden renner ut av mannen og i do – og den gir deg bare 5 minutter. Når tiden er ute, kan du ikke lenger sitte – og det er først da timeren «slår seg av».

Hylles på nettet

Det kan være verdt å gi dette til partneren din, for å bli litt raskere på toalettet.

Du kan få den i forskjellige utgaver: Som en mann på do, som USAs president Donald Trump, og en hvit elefant.

Produktet er blitt en enorm suksess.

«Dette er kjempebra, et kvalitetsprodukt som hjelper de lett distraherte å følge «oppdraget» inne på toalettet. Perfekt moro-presang med et nyttig formål», skriver for eksempel en person på Amazon-siden.

Denne morsomme tingen kommer nok til å få deg til å skynde seg – den blir ikke bedre enn dette!

Tagg personen du tror trenger denne på Facebook!