Her avsløres mannen på TV – når han er utro: «Det lille svinet»

Fotballsupporter Deyvi Andrade ble tatt på fersken da han var utro med kjæresten. Forræderiet hans ble avslørt da han så på en fotballkamp med en annen kvinne – og ble tilfeldigvis fanget på kamera da han kysset henne.

Nå henvender han seg til eksen for å be om tilgivelse.

Det var for en stund siden alt gikk galt for ecuadorianeren Deyvi Andrade. Han hadde tatt med en date på fotballkamp, men det skulle snart vise seg å være en stor feil.

Trekker seg raskt unna

Mannen ble fanget på kamera da han lidenskapelig kysset kvinnen. Paret så veldig lykkelige ut sammen. Problemet? Jenta var ikke kjæresten hans.

Twitter

Deyvi ble raskt oppdaget – av titusenvis av mennesker – for sin reaksjon da han la merke til at paret ble filmet og innså at han gjorde noe han ikke burde.

Idioten har siden erkjent seg skyldig for utroskap – og bedt om tilgivelse på sosiale medier.

«Vil ha deg tilbake»

«Hvis det var en kvinne som gjorde dette, hva ville du gjort da? Det er flere klipp av kvinner som har vært utro, men de har ikke blitt hånet like mye som jeg har blitt», skriver Deyvi.

Twitter

«Jeg er veldig lei meg, men jeg har valgt å gå åpent ut med alt tullet slik at du skal kunne tilgi meg. Jeg er forvirret, men jeg vil ha deg tilbake», skriver han i en appell til eksen.

Det hele tok av etter at CBS-reporter Roger Gonzalez delte klippet med teksten: «Når du kysser den ekstra kjæresten din, men innser at forholdet ditt er over ettersom det ble fanget på kamera».

«Det lille svinet»

Den pinlige videosnutten har spredd seg verden rundt – og har til og med blitt vist på svenske TV4 Nyhetsmorgen.

«Han slipper bare taket – ush! Han har sannsynligvis noen andre, det lille svinet», raser programleder Soraya Lavasani.

Synes du at den utro idioten fikk som fortjent? Trykk da på dele-knappen for å vise at slik oppførsel aldri er ok!