Heftig renovering gjør suksess på nettet – se den utrolige «skatten» som skjuler seg under trappen

Trapper i huset er en perfekt liten krok å gjemme ting på. Trapper har ellers ikke så mye mer å by på enn en vei opp eller ned for overetasjen.

Men som med alt annet i livet, det blir jo hva man gjør det til. Et australsk hjem har fått et enormt løft – nettopp fordi man bestemte seg for å lage noe helt spesielt ut av trappen sin. Bygget gjør nå suksess på nettet.

Mange boliger utnytter ikke den tomme plassen som ofte skapes under trapper. Noen bruker plassen til en liten bod og andre lar det bare være.

Det er imidlertid ekstremt sjeldent å se at dette stedet har blitt brukt til noe kult.

Gjemmer utrolig «skatt»

Imidlertid har et hus i Australia nå fått et rikelig løft – bare for hva man har gjort med trappen sin.

Det er byggefirmaet Murray Berrill Constructions som står bak ideen – som de nå har delt på sin Facebook-side.

«Her er noe for vinelskere. Hva gjør man med den døde overflaten under trappetrinnene? Man lager en lett tilgjengelig vinkjeller. Stolt av dette», skriver selskapet.

Noe spennende å vise gjestene

For ja, skuffer er bygget inn i trappen – og når de trekkes ut har dette huset plutselig en skjult skatt for alle som elsker vin. Med plass til hele 156 flasker, skriver The Mirror.

Trappen fungerer selvsagt som før, men den skjulte vinkjelleren er virkelig noe å vise fram til gjestene sine eller bekjente.

Tenk så kult å bare trekke ut en skuff – ut av trappa – når man er sugen på en flaske vin lørdag kveld. En slik løsning burde være i alle hjem, kan man jo synes!

Trykk på dele-knappen slik at dine vinglade venner også kan se dette i dag!