Gina blir kalt «verdens mest sexy mormor» for sin frodige kropp – se nå når hun reiser seg

Vi eldes alle annerledes. For de fleste av oss betyr dette at du får litt rynker her og der, du tar på noen kilo mens ting kanskje ikke sitter akkurat der de pleide på kroppen. Det er selvfølgelig helt naturlig og en del av aldring, i den alderen er man gjerne så trygg på deg selv at du ikke bryr deg om hva andre synes og tenker om utseendet ditt.

Men selvfølgelig er det ikke det samme for alle, noen vil holde utseendet sitt ungt og jobbe med det på alle mulige måter. Gina Stewart er en av dem, er 49 år, og blir kalt «verdens mest sexy mormor.»

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Gina Stewart er fra Australia og er 49 år gammel. Hun har fire barn: sønnene James (27) og Cody (22) og døtrene Casey (25) og Summer (4), i tillegg til et barnebarn.

https://www.instagram.com/p/B16ZZqAg7Gx/?utm_source=ig_embed

Ingen plastikkirurgi

Gina er kåret til «verdens vakreste bestemor» og har deltatt i flere skjønnhetskonkurranser, inkludert å bli kåret til Australias 90. vakreste kvinne.

https://www.instagram.com/p/BuwJNvPlgB6/?utm_source=ig_embed

Ifølge henne har hun klart å holde huden ung med kokosnøttolje og roseolje. Hun benekter bestemt at hun har brukt plastisk kirurgi til noe annet enn brystene, som har størrelse E.

https://www.instagram.com/p/By5LxKCJQ9V/?utm_source=ig_embed

Utgitt nakenkalender

Gina har ofte vist frem det meste av kroppen sin, men før 2019 valgte hun å gi ut en ekte nakenkalender der hun viste alt.

https://www.instagram.com/p/B5LDqhcJ0R7/?utm_source=ig_embed

Ifølge nettstedet hennes var disse bildene «på et helt nytt nivå.»

https://www.instagram.com/p/BsBOtEAFgy6/?utm_source=ig_embed

«Den toppløse kalenderen inneholder tolv eksklusive bilder av Gina og andre halvnakne bilder», står det på nettstedet.

Foto: Gina Stewart

Del denne artikkelen for å si hva du synes om den!