Gina (53) kalles «verdens mest sexy bestemor» – nå viser hun intime bilder fra sin ungdom

Vi blir alle eldre. Det er uunngåelig, men tiden tikker ubønnhørlig for oss alle. Derimot eldes vi på forskjellige måter.

For de fleste betyr det at man får en rynke her og der og at kiloene legger seg både her og der selv om man kjemper mot det.

Det er selvfølgelig helt naturlig og en del av det å bli eldre, i den alderen er man dessuten så selvsikker at man ikke bryr seg om hva andre synes og tenker om ens utseende.

Men det er selvfølgelig ikke likt for alle, noen virker å fullstendig motstå alderstegn av alle slag. Gina Stewart er en slik kvinne, hun er nemlig 53 år gammel og kalles for «verdens mest sexy bestemor».

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Vi i Humorbibelen har tidligere rapportert om «verdens mest sexy bestemor» Gina. Blant annet om hvordan hun har unngått plastisk kirurgi, om hvordan hun liker å bli forført og om hvordan hun jobber med veldedighet.

Nå har imidlertid Gina blitt skrevet om av andre årsaker.

Slik så hun ut før

Firebarnsmoren Gina feiret sin 52-årsdag 20. september i fjor og har de siste årene blitt mye omtalt rundt om i verden, etter å ha blitt kåret til Australias 90. vakreste kvinne.

I dag har Gina over 300 000 følgere på sin Instagram, hvor hun blant annet har delt hvordan hun så ut da hun var ung, nærmere bestemt i 1990. Da var Gina 19 år gammel, noe Daily Star har skrevet om.

Kjenner du henne igjen?

«Blir kåt av…»

Gina har fire barn: sønnene James (27) og Cody (22), døtrene Casey (25) og Summer (4) og seks barnebarn.

Ifølge henne selv har hun klart å holde huden ung gjennom kokosolje og roseolje. Hun avviser på det sterkeste at hun har brukt plastisk kirurgi til noe annet enn brystene hennes som er i størrelse E.

Gina er for tiden singel, men er helt åpen for å finne kjærligheten.

– Amerikansk dialekt har også vært noe jeg har likt godt. Eller noen med fine øyne. Jeg blir kåt av det, det får meg i gang, har Gina tidligere fortalt til The Mirror.

For en superkvinne! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!